Merve_kucuk Hafiz Valla canım benim iki yerde ağrıyor sırayla Ama en çok sol tarafım ağrıyor sızlıyor
Burcu16 Hafiz canım nekadar doğru bilemem tesadüfmü bilmiyorym geçen sene kızımı doğurdum ilk haftalar da hep kasıgımın sol tarafı ağrırdı sol Batar ise annem kız derdi öyle oldu sağ taraf batarsa erkek derler şuanki hamileligmde genelde sağ kasıgım batıyordu doktorum 100 de 70 erkek dedi bugün :) cinsiyet bellimi acaba sende de öyle olacakmı bakalım
Htcbrk Benimde sol kasik agriyor ara ara rahim buyudugu icin olurmus guya bu agrilar normalmis ama agri olunca korkuyor insan ayaga kalkmaya yurumeye bile
Seymasezer Hafiz kesinlikle ben. Bugün detaylı ultrasona girdim ciddi oranda darlık var rahim damarlarında dedi o yüzdenmiş.
MrsClk Hafiz 15 haftalık oldum nerdeyse sol tarafım pamuk gibiyken sağ tarafımda kramplar, batmalar, şişlikler derken her daim içinde taş var sanki içinde öyle bir sertlik🤦🏻♀️
Hafiz Yok kizlar ya boşluk tarafı bir sızı oluyo bende ilk cocukgumda da olmuştu enfeksiyon dediler doğumdan sonra gittim sağ böbrek te büyüme var dedi doktor
MrsClk Sun aykırılık ruhumuzda var kızımla 😄😄 ama çevremden duyduğum hep sağda olursa kız solda olursa erkek olacağıydı bende burada farklı şeyler öğreniyorum hep🤗