Busracnbr Seymaucan Alikahya da Hakan Demirel doğum yaptırmıştı oğlumda.. Ne doktor ne hastane ikisinden de nefret ederim ve kesinlikle tavsiye etmiyorum canım.. Yaşadıklarımı anlatmak istemiyorum.. Ama Tövbe ettim ben o hastaneye 😞😞
Busracnbr Deletedmom0231 Aynen öyle canım bende öyleyim🤨 Kapatcaklardı güya ama hala daha işlev veriyor 🤷♀️
Deletedmom0231 Annecik2 yok canım valla dogum servisinin temiz olmadığını duydum ama yanlış bilgi vermiyim
Ayse_4141 Annecik2 umuttepde arkdsm sezeryn oldu hıc memnun kalmadı sezeryn snrasi cok agrsi olmş bagrsklrı tıkanma amelıyt esnasında
_zehra_ Annecik2 hayır Aydın hoca ya gidiyorum. Daha önce de orada doğum yaptım, boş oda yoktu basta doğumhane servisinde yattım sonra odaya aldılar, tek sıkıntı o oldu. Ama ilgi ,alaka ,temizlik iyiydi bence .
_zehra_ Annecik2 izzet hoca yi bilmiyorum. Sezeryan oldum ben riskli gebeliğim var di. Oyuzden yine oraya gidiyorum ne olur , ne olmaz diye .Ama Aydın hoca çok kibar, naif bi adam. Tek sorun çok yoğun randevu bulmak zor oluyo. Sisteme ne zaman baksam izzet hocaya randevu Var ama
Annecik2 _zehra_ peki sezeryandan memnun kaldınmi acaba iyileşme süreci ağrı Felan birde estetik dikiş mi yapiliyor
_zehra_ Annecik2 evet gayet memnundum çok kolay geçti benim. Agrım da fazla olmadı. Bebegimle hep kendim ilgilendim .insallah bunda da öyle kolay geçer 🤲tabi 8 sene önceydi benim doğumum. O günden bu güne teknoloji ilerledi .insallah şartlar daha güzeldir
Hamileanneler_25 Seymaucan alikahyada yatışım yapıldığı gece nöbette erhan demirel vardı bebek sola yan yatmış yan duruyor dedi ve hiç bisey yapmadı acilmam çok zor ilerledi olmadi sezaryene alırız dedi beni bekletti ve almadı lanet olsun o hasteneye sabah nöbeti bitti gitti kendi doktorum geldi nöbetçiydi oda ilgilenmedi esra arslandı doktor 12 saat sanci çektim zorla normal doğum yaptırdılar bebegim enfeksiyon kaptı ve 10 gün kuvöz de kaldı kaybettim bebeğimi allah hepsini bildiği gibi yapsın su an tekrar hamileyim 6 aylık asla oraya gitmem özel cihana gidiyorum göz göre göre yediler çocuğumun başını
Ayse_4141 Hamileanneler_25 bnm yengem de ilk hamilelgmde dusuk yaptı tam 4 gun boyunca sancı vrdlr dussn dıye 4 gun sonunda dustu ve sonrası yine kurtaja aldilr ayrıytn hasta odalrnda hasta mahremiyeti faln yok yan yataktkı kadında kurtaj oldu kadını hasta bakıclrı yataga ole Bı attkı Bız bile sasrdk ilgi sıfr hastanede