Zehesila41 korkutmak için demiyorum ama ben kızıma hamileyken 2018 martta orda doğum yaptım doktorum esra arslandı biraz sakin sessiz bi doktor ama ilgisi iyi gibiydi ona güvendim ama normal doğum oldu benim en son cuma gitmistim o zaman kontrole alttan muayene etti rahimde yumuşama var dedi pazar günü doğumhanede gel dedi nöbetçiydi kendisi de benim de c.tesi nişanım geldi o gün gittik hemen yatısm yapıldı o gece nöbetinde erhan demirel vardı sabah kendi doktorum esra geldi ve yanıma bi kere uğradı gitti bida nasılsın nasıl oldun demedi gelip bakmadı bile sen doktorsun hastanı kontrol etmen lazm ama hiç ilgilenmedi 12 saat sancı çektim pazar günü 2 de doğum yaptım ama karnım hic aşağıya düşmedi yukarıda duruyordu erhan beyde bebeğin sola yan yattığını söyledi sezaryana alabilirdi oda almadı beni çok beklettiler gece ihtasmak kimsenin içine gelmedi yaşadığını bir ben annem bide allah biliyor annem yanımdaydı sancı odasında kaç kere gitti sezaryene alın duramıyor dayanamıyor dedi direncim iyice düştü yarm saat daha olsa bayılırdım yere 2 kere besleyiici serum taktılar doğum başlayınca güçsüz kalırsın ıkın der ıkınamazsn dedi bana erhan bey sonra yine annem gitti çağırdı böyle olmaz bu dedi o zaman ben kızımı alıp götrcm başka hastaneye dedi ona da izin vermediler sabah saat 5 6 oldu artık açılma ilerlemezse olmadi sezaryene alırız dedi erhan bey ama almadı onunda nöbeti bitti sabah gitti esra geldi kendi doktorum gelmez olaydı ne doğuma giriyor ne hastasına bakıyor ebeler birbirinden suratsız ve ukala ukala cevapları var zaten canım burnumda bide insana laf söyliyorlar anneme bile terbiyesizlik yaptılar ben kadar bi kız annesi yaşında anneme laf etti oturmuşlar odaya telefonlarla oynuyorlar biride yatmış dedi annem ilgi alaka sıfırdı pazar 2de bebegim doğdu zor oldu ama doğdu ve enfeksiyon kaptı bebegim ben bebeğimi kaybettim 10 gün o hastanede yoğun bakımda kaldı ama dayanamadı yasadklarm hala geçmiş atlatms değilim şimdi yeniden hamileyim 6 aylık özel cihana gidiyorum o zaman da bana deseydiler ki bebeğini al suraya götür iyi olacak ben ne varsa satmaya hazırdım yani hiç bisey evlattan değerli değil onları alıp yerine koyarsn ama evlat geri gelmiyor özelse ozel paraysa para en azından temiz hastane titiz ve güler yüzlüler ilgililer pahalı olabilir ama yapacak bisey yok .