Mrv2222 bir tek özel hastane konak yok canım , emin ol en kötü özel hastane ordan bin kat iyidir , şahsen doğum mevlüt yapmaktan bin kat daha önemli mevlüt yapmam o parayı doğumuma harcarım tabi kendi tercihin . Ben alikahyaya gidip birtane bile memnun kalan görmedim , ayrıca ilk hamileliğimde aniden gece düşük yapmıştım özelde gittiğim drum gece olmadığı için acil oraya gittim ve beni doğumhane bölümüne resmen tekerlekli sandalyeyle alıp attılar koridora ağlıyorum zırlıyorum 15 dk snra bi hemşire geldi noldu ne geldin dedi bana üslüpları rezaletti kanamam var sanırım düşük yapıyorum dedim sen hamile olduğuna nerden emin oldun dedi , dedim siz iyimisiniz bn zaten bir dr a gidiyorum buraya mecbur kaldığım için geldim drum olmadığı için dedim , bnm özel hastaneye gittimi duyunca zaten hiç ilgilenmediler. Orda da sancı odasında bir kadın çığlık kıyamet bağırıyordu nolur bakın çok kötüyüm diye iki hemşire birbirine bakıp aman bu salak seyde bir doğuramadı dedikler🙄 sonra gidip kadını azarlayıp azarlayıp geri odaya girdiler .. ben asla gitmezdim , orda 1 saat durmaya bile zor tahammül ettim . İçeri bir yakınını bile almıyorlar tek basına bağır çağır dur çok kötü.