Busbus00 Kızlar 25 haftalık oldum geceleri sırt üstü yatıyorum farkında olmadan rahatsızda olmuyorum ama sizce bu normalmi rahatsız oluyomudur bebişlerimiz
Deletedmom6 Busbus00 Bende hala uyuyorum bebek açısından bişey olmuyor ama sırt ağrısı yapıyor sadece sol tarafa uyumak şişliği azaltıyor , kan dolaşımını hızlandırıyor, sırt ağrısına iyi geliyor. Vs diye o yatış pozisyonu daha çok öneriliyor
MelekEzgi Busbus00 28-30 haftaya kadar rahatsız olmuyorsanız yatabilirsiniz. 30. haftaya geldiğinizde zaten sırt üstü yatınca geriliyor rahatsız ediyor. Merak etmeyin bebiş size nasıl yatacağınızı söylüyor 😍
Deryadeniz07 Busbus00 sorunun cevabını bilmiyorum canım ama bende 22 haftalığım sırf üstü çok rahat ediyorum ama soluma yatmaya çalışıyorum daha çok. Bi kaç yerte sırt üstü yatmanın kan akışının yavaşlatacağını okumuştum ondan sonra korkar oldum. Her doktora gitmemde de sormayı unutuyorum 🤦🏼♀️
Busbus00 MelekEzgi tesekkür ederim canım. Aklıma gelince dönüyorum hemen tabi ama gece farkımda olunmuyo pek