Hamileanneler_25 Şeker yüklemesi yaptırdım bugün sonuçlarını sizlerle paylassam bakabilen varmı anlayan
Hamileanneler_25 Badevehande doktorum normal iyi dedi dahiliye doktoru da görsün dedi oda sınırda dedi şekerli şeyler tüketme beyaz ekmek yeme dedi moralim bozuldu biri öyle dedi biri böyle
Hzlll Benim ilk açlık 90 çıkmış ti ve doktor dikkat etmemi tatlıdan karbonhidrat tan uzak durmamı istedi doktorun dediklerine uydum 1 ay sonra kan verdim ona göre diyetisyene yönlendirecekti ama gerek kalmadı açlık 68 e düşürmüşüm 70 civari normal kabul ediliyo diye biliyorum benim ki o kadar yüksek değil di 100 ve üzeri daha riskli dikkat etmek gerekiyor
Badevehande Hamileanneler_25 benim tokluk 90 çıkmıştı sizinde açlık 92 sanırım o sebepten biraz dikkat etmek gerekir şekerli gıdalara. Porsiyon kontrolü yapın zaten İnan’ın daha faydalı çok ödem topluyoruz şeker tüketince
2lokummannesiii Hamileanneler_25 sadece açlık şekerin bir tık yüksek ama yine de değeri geçmemiş. İhtimal var diye dikkat et demiş canım. Korkma. Hem zaten yeme dediği şeyleri kimse yememeli. Kısacası sağlıklı beslenmen yeterli.
Hamileanneler_25 2lokummannesiii tatlı çikolata tarzı şeyler yemem bida 3 ay kaldı surda zaten caya da zaten çok şeker atan biri değilim kasigin ucuyla atıyorum. Tam buğday ekmeği ye dedi bu akşam onu yedim yoğurt yedim bide çorba korkudan zaten bisey yiyemem artık