Neslihan_topcuu988 Beni doktrum cildiye ye yonlendirdi ama cok ileri bi tarih verdigi icin henuz gitmedim gidecem elimde travazol kremi var ama kfama gorede almaya cekiniyorum ayrica asiri derecede tum vucudum kasiniyor ama gogus bolgem kirmizi benek benek oldu gogus kismima kullansam birazcik yan etki yapar mi kullanan arkadslar varsa donus yapabilir mi
_kubranurr_ Neslihan_topcuu988 canım kullanma ben sordum baska krem vardı %2 li onu kullan doktoruna danısmadan kulanma
Neslihan_topcuu988 cankubra artik kasintidan uyku girmiyor gozume o noktaya geldim yani göğüslerime biraz sursem sorun olmaz diyorsunuz
cankubra Neslihan_topcuu988 yanlış yönlendirmek istemem yine ama bende bir sorun olmadı ben her yerime kullandım 🙊
Neslihan_topcuu988 Neslihan_topcuu988 birkez kullandim ama kizariklik gogusumde artti kasintim anlik kesildi.ben 3 4 gundur sirkeli suyla durulaniyorum o kasintimi durduruyor birazda olsa kizariklik gecti ama
Kivilipastaa Vajina yanları yanı bacak arası öyle bir kaşınıp yanıyodu ki gece uyuyamadım kalkıp travazol sürdüm ve rahatca uyudum kuzum
Neslihan_topcuu988 Kivilipastaa sabah aksam ilik dus aliyorum sabah aksam iccamasirimida degistiriyorum vajina kasintimda var ama sabamet kuru ve tahris olmus krem her dustan sonra cok iyi geliyor keske tum vucudum rahatlasa
Neslihan_topcuu988 Neslihan_topcuu988 ben hafta ici cildiye gittim dahiliye ye gittim kasintimin nedeni saframda camur varmis artik ogutmuyor o da karacigeri etkilemeye baslamis kendi kadin dogumcum progestron u kesti 3 4 gundur icmiyorum sadece 2 tane hapim var
Kivilipastaa Neslihan_topcuu988 bende sürekli çamaşır değiştiriyorum bıktım artık akıntılardan hamile olmamayı özledim 😣 son 25 gün kısmetse bitse diye gün sayıyorum 😣
0biranne Benimde kaşıntı Sorunum oldu gebelik allerjisi olmuşum kan tahlillerim karaciger emzimlerim temiz çıktı allerjest diye bir ilac yazdı 3 gunden sonra dururdu kaşıntıyı şimdi ilacım bitti tekrar almam lazım sanırım hafiften göğüs kısmında ve altlarında kasintilar başladı geceleri zararı yokmuş bu ilacın sizde dr sorun bence
Neslihan_topcuu988 0biranne bana cildiye kwellada diye bi losyon verdi ama icerigne bakinca paraben diye bi madde varmis alerji yqpiyor bende verdiğini kullanamadim zaten kendi kadin dogumcum ilaclarimi kesti hamilelikte bu kasinti cikiyormus normalmis sozde