Mukaddes45 Mrb arkadaslar normalde bu haftaya kadar tansiyonum 10/6 11/6 seyrindeydi dünden beri 12/8 12/9 arası normal mi?
Ozlembjk Mukaddes45 normal tansiyon zaten 12/8 veya 13/8 olur benim 2.gebeligimde tansiyon sorunum vardi hep yuksek cikardi 14/9 veya 15/8 falan
tubizm Mukaddes45 canim bu kafaya takilcak bi rakam degil ki. benim de 14 lere cikiyor. gebelikte cok normal bu rakam (seninki yani)
ozgeustun Mukaddes45 takipte kal canım hamilelikde yüksek tansiyon sıkıntılı. Denin değerlerin normal çıkmış ama yükselebilir sinyali veriyor
snil Mukaddes45 Ben 20. haftalarda yaşadım, doktor hemen alfamete başlattı. Bence düzenli takipte kalın, tansiyonunuzu not alın ve mutlaka doktorunuzla görüşün
Mukaddes45 Ozlembjk sanırım genelde tansiyonum 11/6 nın üstüne cıkmadıgı icin endiselendim bugün hep 8 di küçük
Turna20 Mukaddes45 sadece yükselmesi önemli değil el ve ayaklarda şişlikler olması, gözün önünde baloncuklar uçuşması, şiddetli baş ağrısı, idrarda protein varsa tehlikeli. Tuzlu yemeyin bence.
Skbn01 Mukaddes45 canim benim doktorum geçen hafta bana,tansiyonunun 12/6 da seyretmesi gerekiyor demişti,normal bence