Lamelif Günaydın kızlar kahvaltıda ne yiyorsunuz ? Ben hergün 2 yumurta, 5-6 tane zeytin, 1 dilim peynir ve 1 kaşık dut pekmezi yiyorum. Ama hergün aynı şeyleri yemekten bıktım farklı ama sağlıklı önerileriniz var mı?
LittleMan Gerçekten öyle oluyor . Ben kısıtlamadım kendımı açıkcası sadece ölçülerine dikkt ettim hanı bazı zararlı yemeyin önermiyoruz denılenleri. Ben omlet yapıyordum kaşarlı bazen beyaz peynırlı bazen yeşillikli . Yada Yumurtayı bı kaba cırp ıcıne ıstedıgın baharat at yada atma sadece braz tuz at snra ekmeklerı dilimle yumurtaya bandır kızart . (Ekmek balığı derler bızde) menemen yapıyrdum. Bazen canm hc bısı ugrasmak ıstemez tost yapıyrdum. Kasarlı olur beyaz peynrlı olur . Domteslı peynırlı olur zevke kalmıs. Patates haşlayıp ezip bıraz yağ bıraz salça kavurma yapıyrdum . Aa bıde yesıllklerı yıkayıp guzelce her çeşit çerz gbı yemesi guzel oluyor. Yanı istediğini yap ye ölçülü oldukdan snra kıstlama kndını . 35 haftalığım oğluşlarım cok şükür sağlıklılar kıloları cok iyi maşallah . Kndımde ole kılo yok her goren e sen kılo almamssn hıc nasıl becerdın bunu dıyo ama ozellıkle bısı yapmadım . Yararlı zararlı herseyden yedım ama ölçülü işte .