KaderSefa 2 tane alt ust pijama 1 tane de gecelik koydum ben canim her ikisi de mutlaka emzirmeye uygun olan gecelik ve pijama olmali cunku her dakika çıkarıp emziriyosun. Depend zaten hayat kurtariyor hastanede bana hasta bezi baglandi ilk etapta daha sonra depende gecis yaptim ve inanilmaz rahatlik. Benim en büyük sorunum şu oldu olurda yaşarsiniz Allah korusun aklinizda olsun: eğer göğüs ucunuz yoksa ve çıkmıyorsa ve de silikon uç almamissaniz ebelerden yardim isteyin gogus ucu cikarici ise yariyor ama gecici bir durum hal böyleyken ‼asla ama asla göğüs ucunuzun olmadığı bir durumda emzik vermeyin‼ sebebi, zaten göğüs ucunuzun olmadigi memeyi bebeginiz tutmakta zorluk cekecek ayni zamanda damagina degen onu tatmin eden bi emzik alinca agzina bi daha cok cok zor memeyi kabul ediyor cunku anlıyor agzina gelen zahmetlo ve emzik gibi kolay guzel degil. Benim en büyük hatam bu oldu hâlâ da sıkıntı cekiyorum emzirirken. Sezeryan olacaksanız terliginizi normal giydiginiz numaradan 3 numara buyuk alin. Inanilmaz ödem oluyor ayaklarim hâlâ balon gibi esimin terlikleri bile olmuyor bana. Müslin örtü 1 tane olsun mutlaka yaninizda çünkü joker gibi kulanilmadik alan bırakmıyor elim ayagim oldu resmen. Havlu koyun mutlaka bebeginiz için bebek doğduktan sonra daha once başkalarına kullanilan havlulari yikayip tekrar kullaniyolar ben tercih etmedim bunu tek seferlik de olsa bebegiminki ayri olsun istedim siz de yapabilirsiniz. Kucuk kahve makinasi aldim ben yanima sezeryan olduğum için bas agrisi yapmaması icin sık sık kahve icmem gerekti esimin ikide bir kantine gidip gelmesini istemedim bayaa pratik oldu. Kullan at alt açma örtüsü benim çok işimi gördü bebek siyah kakasini yaparken baya batırıyordu her dakika bir battaniye carsaf kirletmemej icin cok pratik.