Deletedmom6 eknsnsr98 Foto gelmedi ama internetten baktım biliyorum o balık yağını yani . 50 tl diyince şaşırdım . Normalde çök pahalı balık yağları ben kullandığım 200 ₺ civarı
eknsnsr98 Medine_1992 az önce baktım kasık bölgesinde pıt pıt bir şey attı iki dk felan sürdü elimi bıraktım üstüne baktın bir şey gidip geldi onu acaba😍
Medine_1992 eknsnsr98 odur tabi bebeğim ❤️❤️ay ne güzel haftan gayet uygun hissetmeye 😁😁bak başladı bile annecim ben iyiyim diyor sana
eknsnsr98 Medine_1992 yaa ama ayağa kalktım durdu oturdum tekrar belki gene olur ama olmadı suan agrı oldu bu sefer orda peki normalmi elimi koydugumda hissetmem
Medine_1992 eknsnsr98 canım ben zayıfım bildiğim kadarı ile sende öylesin ben gece yatakta uyumadan önce elimi koymuştum 18+3dü birden pıt diye elime vurdu olabilir niye olmasın şimdi dışardan bile titriyor vurduğunda 😁😁
Medine_1992 eknsnsr98 artık artarak devam eder inşallah canım güçlendikçe dahada hissedilir arada bir uyuyor olmayınca korkma 😁😁😁şimdiden diyeyim
Medine_1992 eknsnsr98 canım benim bu çok kişisel birsey diyemem ki senin bebeğin hareketli değildir benim ki öyledir bu konuda kıyaslama olmaz ben sana rahat ol diyorum ya kız 😁😁😁hala telaşlı