Esmeray_Emine Caglatpl 0312 440 59 00 kusura bakma canim bende sekreterinin numarasi vardi aslinda ama bulamadim yoksa onu atardm bu kendi muaynehanesinin numarasi arayip bilgi alabilirsin
Esmeray_Emine ha bide gidecek olanlara sunu soyleyim rumeysa hocanin hemsiresi bize burayi onerdi deyin veya rumeysa hanim onerdi deyin hem muayne fiyatinda indirimde yapiyo tanidik hoca yonlendirince 😁😁
Yonca52 Başkent hastanesi yarı özel yarı devlet canım orda sertaç esin var riskli gebelik uzmanı eltim orda doğum yaptı çok memnun kaldı bide yeni doğan yoğun bakımı Çok iyi hastanenin bi bak derim
Esmeray_Emine Gzdeeeee rica ederim canim secim senin bizler burda oneriyoruz sadece hadi insallah saglicakla kucagna alman dilegimle 🤗
esratosunoglu19 medisis hastanesinde sevgi yıldırım alta doktorum, ablamın riskli gebeliğini takip etmişti.ilgili güleryüzlü canayakın bir doktor.tecrübesi cok. bi araştır istersen.
SnmTt Gzdeeeee benimde riskliydi kanamam oldu hastanede yattım koruya gidiyodum aşkın hocaya bıraktım çok memnun kalmadım. Riskli gebeliklerde en çok tercih edilen doktorları araştırırken Tarık hocayı bulduk HRs kadın hastanesinde. Fiyatlarını tam olarak bilemiyorum bi arayıp öğrenebilirsin onun sayesinde kurtulduk biz🙏🏽