Minik__melegimm Arkadaşlar merhaba. Şimdi ben gebeliğin daha basındayım. Bu süreçte 2 kez muayeneye gittim. İlk gittiğim doktor da 5 haftalıktım son adet tarihime göre. Doktora gittiğimde kesenin boyutu da adet tarihine uygun dedi. Haftaya gel kalp atışını da duyarız dedi. Ama bazı sebeplerden dolayı doktoru değiştirip başka doktora gittim. 6+6 da gittiğimde kalp atısını duyduk ama doktor bana suan 6. Haftaya yeni giriyorsun dedi. Bir hafta geriden söyledi. Şimdi de bulantılarımdan dolayı annemlerin yanına geldim. Burda da ilk kez doktora gidecegım. Arkadaşım da bugün muayenesi vardı sorunca 12. Hafta da gelsin demiş. diğer doktora göre suan 8+5 te yim ama son adet tarihime göre 10. Haftaya girmek üzere olmam gerek. Şimdi ben bu doktora giderken son adet tarihimimi dikkate alıp gidiyim yoksa ultrason da ki bir hafta gerideki sonuca göre mi 😣biraz karışık anlattım gibi ama hakkınızı helal edin 🙏
M1044 Minik__melegimm Canım yani tabi ki de son regl tarihine göre her zaman bu böyledir yani sen tekrar söyle doktoruna sor hami regl tarihim böyle neden böyle dediniz diye örneğin diğer doktorum farklı söyledi diye 🙈 sağlıkla al kucağına inşallah 👼🏻👼🏻
Elifduyguk Minik__melegimm kendine bir doktor belirle ve hep ona gore git cocugun gelisim haftasi neyse ona gore soyluyor doktorlar ama gelisimi gerideyse evhamlanma 12 haftadan sonra depar atiyo cocuklar eger doktor sana olman gerekenden ileri bi hafta soylediyse bu da yine cocugun gelisiminin ileride olduguna isarettir zaten doktor sana bir sonrakinde sana 15. Haftanda gel demiyo :) bi ay sonra ya da su gun gel diye kendi belirliyo :) en azindan bende oyle oldu hep saglikla eline alman dilegimle sevgiler
Elifduyguk Minik__melegimm ayrica kac haftaliksin derse de yakinlarin sen doktorun dedigini karistirma hic :) son adet tarihini soyle gec el de her seyi bilmeyiversin bu arada gercekten son adet tarihine gore soylemen gerek :))
Minik__melegimm M1044 kuzucum Kars’ta gittim doktora orda da malum Doğu şartları doktorlar çok kötüydü. Burdakine o zaman adetime göre gidiyim ben 🙏🙏ay çok teşekkür ederim insallah hepimiz sağ Salim alırız 😍😍
Sema__ 👋 Merhaba canım, çok kafa karıştırıyorlar. İnan bende öyleydim ilk zamanlar devamlı değişiyor kaç haftalık olduğun sanırım bu cihazlarlada alakalı. Banada 2 hafta geriden geliyor adet tarihinle uyuşmuyor VS vs çok şeyler söylendi. En son ikili test için gitti. Gittiğimde 12 haftalık diye biliyordum perinatoloji Dr. Da 13 hafta dedi. Her gittigimde değişiyor artık bende akışina bıraktım🤦♀️
Minik__melegimm Sema__ öyle vallaha ya net bişe diyen yok cihazın kalitesindenmis bende öyle duymuştum. Benimde çok kafam karıştı
Minik__melegimm M1044 çok endişeleniyor insan açaba niye öyle diye 😂 bide bu kalp atışı durdu postlarını okuyunca hemen gidesi gelşyor insanın. Keske eve ultrason cihazı alıp her gün baksak 😂😂😂😂
Sema__ Minik__melegimm en güzeli akışına bırak 🤭 ben artık öyleyim En son gittiğim Dr. Ne derse o kadarlık diyorum 😂😂 Seninde ikili teste çok bişey kalmamış orada daha ayrıntılı ve uzun bakılıyor en. Net orada öğrenirsin 🙏🙏
dentem61 Minik__melegimm öyle bir cihaz var ama malesefef 32 haftaya kadar iki ayda bir dinleyebiliyoruz onu da😅
Minik__melegimm Sema__ işte canım hangisini baz alıp 12. Haftadayım diyeceğim o kafamı karıştırdı da arkadaş sağolsun son adete göre oluyormus 🙏
Sema__ Minik__melegimm son adet tarihini baz al her zaman. Geç döllenme diyorlar 1 hafta oynayabiliyormus çoğu gebelikte bunuda normal karşılıyorlar🤗 Sağlıcakla büyüsun bebiş inşaallah 🦋
Minik__melegimm Elifduyguk doğuda olduğum için ne yazıkki aynı doktorda sabit kalamadım canım bide ilk gebeliğim olduğu için hangi doktor iyi bilemedim mecbur değişmek zorunda kaldım. Yoksa bende saglıkcıyım ve dediğin gibi sabit doktorda kalınması gerekiyor. İnsallah iyi bi doktorla devam ederim. Şimdilik adet tarihime göre gideyim 🙏amin canım çok teşekkür ederim bütün annelerimiz sağlıkla alsın kucağına insalalh 😍
Minik__melegimm Elifduyguk ahahaha 😂😂😂 aynen elle yaşanmıyor hiç 😂😂 ben sat a göre hesaplayım artık 😂