kızlar nolur oturup bi duanızı istiyorum bebeğim gelemiyor 2 cm açıklık kanama herşey var ama gelemiyor bir türlü ne olur dualarınızı benden esirgemeyin allah rızası için doğurayım şu gece oğluma kavuşayım
kızlarrr acilllllll
ceylanonur Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim. Doğum sırasında bize de dua et. Sağlıkla evinize dönün inşallah 🙏
ceylanonur Rabbim.ınslalah önce sizin sonra birazdan yorum yapacak okan arkadaşların sesini duyarda . Inşallah yardımcı olur . Umudumuzu kesmeyin . Elbet doğacak ztn sabredin.
Deletedmom6 kızlar kestim arttık ağlıyorum resmen
Yasmin0- etmem mii kuzum etmem miii
ceylanonur Allahim yar ve yardımcınız olsun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip eylesin Rabbim inşallah 🙏
ceylanonur sağlıkla bi solukta tez zamanda doğurursun inşallah. 🌸
AMİNNN
ceylanonur Ama ağlamaniz daha kötü biliyormusunuz . Stres korku üzüntü sancıyı kesebiliyor. Kendinizi odaklayın şöyle bi gezin yada evinizi temizleyin fln kafanızı dağıtın eminim olur.
Deletedmom6 dün gece 11 den beri hastanedeyiz :(
ceylanonur hayırlısı ile sağlıkla kucağına al inşallah sakin olmaya çalış
başka birşey istemiyorum kızlar tek duam oğluma kavuşmak rabbimden başka hiç bi isteğim yok sancım vardı kesildi 😔😔😔
ceylanonur Allah yardımcın olsun niye hastanedesin
Deletedmom6 sancım vardı geldik açılmam olduğu söylendi kanamamda vardı sonra sancım gitti açılmam 2 cmde kaldı çıldırıcam artık nolur dua edin bebeğime kavuşayım
ceylanonur Stresten sancınız kesilmiş olabilir burda çök kişiden duydum sancıyla gidip stres yapıp bi anda sancısının kesildiğini fln yada engelliyor. Eğer bir sıkıntı olmasa bide doktorunuza söyleyin vence eve gelin çünkü hep dinlenip yatarsanız şancı gelmez.
ceylanonur Allah yardımcın olsun. Rabbim bir nefeste doğurmanı nasip eder inşallah
ceylanonur Allah yardımcın olsun bacım... sag saglım bebegıne kavuş inşallahh... kucagına alınca hepsi gecıcek dayan dualarımız senınle🤲🤲
Fatosduzgun55 allah razı olsun inşallah