Deletedmom0088 Ferrum kan ilacı kullanlar var mıı ben ilacı içtikten sonra bir baş ağrısı alıyor beni böyle olan var mı acaba 🙄
Meleginannesi55 Deletedmom0088 ben bugün başladım çok fena uyku çöktü ve çarpıntı oldu ondan mı bilmiyorum ama 😟😟
Edaliiii Deletedmom0088 kullabiyotum canım ama malesef bende de asiri bulanti yapıyor aksama kadar ağzımın ici zehir gibi dolanıyorum suyun tadı bile kötü geliyor her bedende ayrı etki ediyor doktoruna danış bunu belki farklı bir ilaç önerir
Fatoserin Deletedmom0088 bende bir haftadır kullanıyorum canım ama yoğun bir etkisini görmedim sadece dışkı rengini siyah yapıyor bilgin olsun
Deletedmom0088 Meleginannesi55 evet canım ondan ben içtikten sonra boylu boyuna uzanıyorum bi bakmışım uyumuşum 2 saat 🤦🏻♀️ Çarpıntı desen zaten hamilelikte oluyor ama bu ilaç daha da arttırdı gibi
Giz89 Benimde nedense iştahımı kapattı bütün gün bişey yiyemiyordum ebe akşam yatarken iç nasıl olsa aç oluyosun dedi uyumadan önce iç dedi öyle yaptım bi sıkıntı olmuyor şimdi
Nesliiiiiiiii Deletedmom0088 yaklaşık iki aydır kullanıyorum bende bi etkisi olmadı sadece büyük abdestinizi siyah olarak çıkartıyor😀