Htcsylm1 2’li tarama testini yaptırdım sonucum temiz çıktı 3’lü tarama testi nasıl oluyo bilginiz var mı sadece kan mı alınıyo kimi kişi karın bölgesinden yapılıyo dedi ve açıkcası tedirgin oldum araştırıyorum doğru düzgün bi açıklama bulamadım aklım karıştı yaptırmak çok gerekli mi acaba (17+3)haftalık bebeğim ve cinsiyetini henüz öğrenemedim herkes çoktan belli olur diyo özele git devlette söylemiyolar diyolar Happymomda cinsiyet gelişiminin çoktan tamamlandığını söylüyo ama doktor daha belli olmaz 6 -7 ayda belli olur diyo Kafam da deli sorular🥴
HaticeNehir Htcsylm1 3 lü taramada cinsiyeti söylüyorlar 2 li gibi oluyor bende aynı oldu. Ultrason da bişilere baktılar kan verdim o kadar Bi daha ki kontrolüm de gittim. Devlete gidiyorum
Zeyzeyn Htcsylm1 canm bende 3 lu yaptirdim kan veriyosun bide ultrasonla bakiyolar iki li gibi. Benin 3 lu biraz uzun surdu ultrasonu ayrintili gibi inceledi. Korkulacak bisey yok bende 3 lude ogrendim cinsiyetini 17 haftalikken. Devlette yaptrdm
Htcsylm1 Zeyzeyn teşekkür ederim herkesten bi ses çıkıyo malum yok karından kan alınıyo falan diye korktum biraz 😞
Sabirsizanne16 2li test iyi çıktıysa 3lü test yapmıyolar canım aslında.belki bebeğin cinsiyetini göstermiyodur o yüzden belli olmamıştır
Zeyzeyn Htcsylm1 hic korkma canım oyle bisey yok sadece ultrasonla bakiyolar. Benim ikinci çocuğum ilkindede boyle oldu. Ikilim temiz cikti ama doktorum uclude istedi hic sıkıntı yapma kendine