zynpgk Tgctgcsygl merhaba; yazdıklarınıza ek olarak bende ayaklarda ellerde şişme de mevcut 😰 o kadar ağrı yapıyorki doktora kaç defa gittiğimi hatırlamıyorum. Sürekli idrar tahlili ve tansiyon bakılacak diyor doktorum... protein kaçağı varmı diye bakıyorlar ama birşey çıkmadı bende çok şükür 🙏 8 aylık hamile olunca bu durum normalmiş öyle diyor. Sizde içinizi rahat tutun randevu günü söylesenizde olur bence çünkü çaresi yok 😬 doğurunca geçecekmiş. Güzel doğumlarınız olsun inşallah... muhtemel doğum tarihiniz ne acaba?
Tgctgcsygl zynpgk ya öyle mi benim onlara bakılmadı inş bende de yoktur sağ salim kucagimiza alalım 🤗🤗🙏🏻
Tgctgcsygl Kim demiş hamilelik kolay vala annelik zor cennet boşuna ayaklar altında değil annelerin 🤗
Tgctgcsygl Adelimm Ben bıktırdım adamı 😂😂 ya etraftan o kadar şey duyuyoruz ki ama bizim de suçumuz yok 🤗
Adelimm Tgctgcsygl aynen aynen herkes ayda 1 gıder ben 6 aya kadar 2 3 kez gıdıyrdum 🙄 asıstanıyla artk arkadas olmştuk bıde her defasında ağlıyrdum 😒😒
AhuMehmet Tgctgcsygl aynen ben anlattığım zamanda tuhaf karşılayanlar oldu bende 18 haftada başladı kadın dogumcum nöroloji ye yönlendirdi oda fizik tedavi ye sonuç bileklik verdi egzersiz programı verdi uygulayınca ciddi anlamda azaldı uyuşma hala var ama eskisi kadar sıkıntı olmuyor bende burada başka yaşayanlar okudukça rahatladım insanlar gerçekten düşüncesiz olabiliyor hamileyiz sonuçta hassasiz olur böyle şeyler demek varken onalr çok ilginç hiç duymadım filan dedikçe insan panikliyor rahat olun doktora gidin ve baskalarininda yaşadığını bilin. Sağlıklı günler dilerim 🤗
Tgctgcsygl AhuMehmet çok teşekkür ederim haklısınız felaket tellalı çok dünyada 😊😊 sağlıkla kucagimiza alırız inş 🙏🏻
duygukilic Aynı sorunlar bende de var.. 35+3 olduk bugün. Ayrıca bugün doktor kontrolüm vardı, danıştığımda normal olduğunu hamilelik yüzünden olduğunu korkulacak bir şey olmadığını söyledi..