Menekse_92 Ser_mus_zey bende şaşırdım bu kadar erken öğrenmelerine 12 haftalıkken gittim daha göremeyiz dedi şimdi 20 Kasımda gidicem o zaman görebilir inşallah 😀
Ser_mus_zey Menekse_92 aaa bende 21 kasimda gidicem kesin diye dusunuyorum artik 18 haftalik oluyorum cunku
mavi00 Feyzazdra Valla en güzeli. Geç olsun net olsun. Burda okuyorum da sürekli değişenler vs. Meraktan da çatlıyorum ama yine de sormicam bayağı bi 😅
gtitiz23 Erkek yağmuruna tutuldk galiba bnde 13 haftaligim 16 Kasım'da cinsiyet öğrenme ye gitcem hayırlısı ile
Busraozdemir07 Ayse_58 bugün ikili taramamizi yaptırdık. Sormadan %95 erkek dedi 😊 sağlıkla olur inşallah oğlumuz
Ozgesn Bende 12+2 yim ikili test icin gittim dun ama benim inatcı bebeğim arkası dönük yada yüz üstü yattığı icin ensesini dahi ölcemedi doktorumuz 🥰 cinsiyet de öğrenemedik yarın ikili test icin yine gdcm dönerse ölçümleri yapılacak ama cimsiyet için 2 hafta daha bekleyelim net olur dedi doktorumuz ❤️🥰🥰🤰🤷♀️
Balzamin Ayse_58 biz de geçen hafta 12+3 te gittik. Çıkıntıdan kız diye tahmin yaptı 🤗 ama kesin konuşmadı. 16 da tekrar gidicez bakalım 🙃
Figen21 Aralid gittim ozele zamaniniz gecmis dediler ve yapmadilar 14+2 idim ilerde gorunuyor Gebelik dedi