Bgmbyz Kan pihlasmasi yok bende genetikte yaptırmıştım ama eşime yaoilmasmasti 39 haftalıkken kaynım olmuştu doktor dedi ne olur ne olmaz yine kullan bebeğe kan akışı fazla gitsin şuan 7 haftalık hamileym corapsin yazdı ama almadm kafam karıştı
Betulaks Bgmbyz doktorunu dınlemeni tavsıye ederim bendede pıhtılaşma yok ama her ihtımale karşı kullanıyorum 5 aydır bi sorun yok cok şükür
zengooo Bgmbyz ayy canim bugun hep bu soruyu sordum.valla banada dr vermedi kan sulandrci cunku bundan once kanamam.olmisti
Saraalp Bgmbyz Daha evvel 2 düşüğüm olmuştu , Hematoloji , genetik ve romatoloji de bir dizi tahliller yapıldı sorun çıkmadı ama doktorum önlem amaçlı clexane ve aspirin kullanmamı güzel sonuçlar aldıklarını söyledi
Gonja Betulaks merhaba benimde mthfr 677 ve1298 de heterozigot cıktı dr kullanmana gerek yok dedı aspırın sızın hangılerde cıktı pıhtı
Bgmbyz Betulaks faktör V Leiden normal faktör 2 G20210A normal yazıyor bende eşinizle bir mi yaptrdiniz acaba bide ben seseryan oldum kaybimda simidede olcam sorun olurmu diye korkukyrruym
Betulaks Bgmbyz biz tek taraflı baktırdık genetik tahlıle doğuma yakın zamanda doktor corasprını bıraktırıyor zaten doğumdaki kanamayı kontrol altına alabılmek için
Betulaks Ezgky2323 şuan 4buçuk aylık hamıleyım net tarıh soylemedi yarın konrtole gıttığimde sorucam ama yanlış bilmıyorsam en azından 2 3 hafta önceden olması yeterli diye duşunuyorum belki dha kısa bi sure bıle yeterli gelebılır
Betulaks Bgmbyz evet sadece bana bakıldı genetik daha önce 2 kez 4 aylık 1 kez boş gebelık ve 1 kezde erken kayıp ettım ama hiç birinde kalp durması olmadı son ana kadar kalp atışları hep vardı😔 coraspırınıde her ihtımale karşı kan atışı dha rahat gıtsın dıye ani kalp durmaları gıbı sorun yşamamak için verdi geç olmadan sizde kullanın rabbım bir daha kotu gun gostermesin hıcbırımıze saglıkla kucagımızda gostersın🙏
Nuriay Betulaks əssələmu Aleykumkardesim eski postlari kariştiriyorumda qaliba gebeliginizde kan pihtilaşmasi yaşamişsınız doktorunuz kaç doz aspirin yazmişti ? Ben 75 mg içiyorum size ne kadar doz yazmisti benimde 2 kaybim var malesef ilki anensefali idi 2 ci de gelişmemişti kan pihtilaşmama var
Derya6121 Bgmbyz damarda direnç olabılır kan akısı düşük olabılır bebegınıze guzelce kan akısı olur güzel beslenır bunda kötü bırsey yokkı