Arden_mom Merhaba kızlar, bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım adetim bittikten sonra 3. Gün yapmaya başladım. Fakat pek bişey anlayamıyorum kaçırmakta istemiyorum sizde yorum yapabilir misiniz mıratech marka kullanıyorum iyisi kötüsü varmıdır deneyimleriniz nelerdir, şimdiden teşekkürler resimag.com/p1/68aafd33761.jpeg
Ladygirl Arden_mom 2 koyu çizgi olunca yumurtlama devamında her gün yap silikleştiği an çatlamadır cnm inşallah tutar. İlişki sıklığında benimde kafam karışık 5 gün üst üste diyende var gün aşırı diyende hayırlısı diyip yap
Adile_demr Hergun dene oda gebelik testine benziyor iki cizgide kirmizi olacak koyu kirmizi o gunleri kacirma sonra yumurta catlar cizgi geri siliklesir yumurtlamadan sonraki gunleri cok iyi degerlendir kuzumm insallah hamile kalirsin
NERDOGDU Sizin bakıcağınız şey T çizgisinin koyuluk oranı. C çizgisi kadar koyu yada daha koyu olursa yumurtlama oluyor. Ertesi gün veya bir sonraki gün biraz silikleşir
Arden_mom Aminnn inş 🙏🏻Tşk ederim. Testi günde 2 kez yapmalımıyım peki ben çalıştığım için akşam yapıyorum yeterli olur mu
Arden_mom Adile_demr Ben bu testten neden bişey anlayamıyorum 🙁ilk günler azda olsa 2. Çizgi vardı bugün 6. Gün çizgi iyice silindi, resim atsam bakabilir misin 🙏🏻