Nejla81 Gazel0606 Âminnn Allah razı olsun.Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez vakitte çok dua ediyorum çünkü yıllarca ewlat hasreti çektik.Allahım kimsenin yuvasını kucağını boş bırakmasın cennet kokularını koklamayı nasip etsin innnşaAllahhh🤲🏻🤲🏻
R_abia Gazel0606 23. Haftada açılma kısalık ve hunileşmeyle acil serklaj oldum. Sonrasında doğuma kadar lavoba harici kalkamadan yatıcaksın dedi doktorum. Çok zor zamanle geçirdim. Yazın ortasında yatağa bağlıydım🤦♀️ Neyseki geldi geçti şükür. 37+2 de doğum yaptım. Kızım şuan 49 günlük 😍 Darısı başınıza inşallah.
Gazel0606 R_abia maşallah Allah razı olsun rabbim sağlık versin inila darısı basıma günlük işlerinizi yapmadnz demi WC yemek sadece ♥️🌸
Nejla81 R_abia ooyyy maşaAllah.Rabbim hayırlı ewlat kılsın inşaAllah.Gözünüz aydın rabbim bizlerede nasip etsin inşaAllah
Nejla81 R_abia aynn bende yazın ortasında hep yataktaydım ama ewlat için herşeye değer neyapalım bizde Doğumdan sonra gezeriz inşaAllah sabırla sonuca odaklanmak gerekiyor
R_abia Basaaak Hayır. Su kesesi rahim ağzına doğru sarkmış demek. Ben hunileşmeyle23. Haftadan37. Haftaya kadar gittim şükür
Nejla81 İzmit VM medical parkta Gökhan Gümüştaş var bu ameliyat üzerine iyi dr.kendisi benim tüp bebek dr.um ona yönlendirmişti dikişi Gökhan hoca atsın dedi ama ben araştırma hastanesindeki dr.uma attırdım çünkü oda bu konu üzerine tecrübeli dr.kendisi onun için gitmedim VM medical parka.
R_abia Gazel0606 Aynen 4 ay boyunca annem kaldı yanımda herşeyi o yaptı sağolsun. Lavoba duş harici kalkmıyordum
Nejla81 R_abia Aynn benimde düşüğüm öyle oldu herkesde aynı olmuyor benim su kesesi direk elime gelmişti tamamen açılıp inmişti malesef dikiş atacak pay bile kalmamıştı çok zor günler geçirdim ama Rabbim çok büyük azze ve celle elhamdülillah tekrar nasip etti çok şükür.🤲🏻
R_abia Nejla81 Tabikide. İnan o günleri unuttum gitti. Okadar değdiki çektiğim herşeye. Sanrın sonu selamet.Sabredin dua edin Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nAsip etsin inşallah. Kızımı kucağıma aldıktan sonra 9 ay deseler yatarım gıkımı çıkarmam dedim. Öyle güzel bişey çünkü annelik
R_abia Gazel0606 İlk 1 hafta ara ara lekelenme şeklinde kanamalarım oldu sonrasında olmadı şükür. Hastanede 2 gün kaldım. Dikiş atılıp odaya getirdikleirnde kendime gelince adet sancısı gibi ağrım oldu ama yarım saat sürdü sürmedi sonra geçti oda
Melisbol Gazel0606 canm bu sabah oldum serklaj taze taze cevp verym suan kanama ve agri yok hafif sızı var oda cok normal die dusunuorm sonucta rahimle oynandi bir islem yapildi. Tampon var suan rahimde yarn tampon alip ultrosonla bebege bakicaz. Sonrasinda kanama olurmu bilmiyorum bakalm simdilik haberler bunlar 😊 birde serum takiyorlar icinde agri kesici ve vitamnler var onlardan dolayida agri olmuyordur suan. 1 hafta yatak istirati sadece wc kalkicam sonra kendmi yormadan normal hayata devm insallah 🙏🏼 Bugun 15. Haftam doktorum dikisi atarken acilma oldugunu gormus zatn zamaninda attik iyi gecti dedi cok sukur
Nejla81 R_abia MaşaAllah sübhanaAllah 🧿tabiki herşeye değer bizde ilk tadacaz o duyguları Rabbimin izniyle benimde kızım var Allahım nasip kısmet ederse inşaAllah🤲🏻Kaybettiğim bebeğim erkekti olsun rabbim hayırlı ewlatlar nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşaAllahhhh🤲🏻☺️
Gazel0606 R_abia biraz saçma olcak ama dokotr o kanamaların neden olduğunu soyledimi acaba birde ikinci üçüncü gebelik düşünlürse dikiş atılacak mı 🌸bilgin var mı