Ays_clkl Kızlar 5 haftalık hamileyim bugün kahverengi akıntı geldi çok korkuyorum yardımcı olun lütfen
Deletedmom0810 Ays_clkl doktorunu ara Bilgi ver o detaylı olarak yardımcı olur bana kıpkırmızı kan gelmediği sürece korkma normal demişti telefonda ne kadar sıklıkta kaç kere geldiğini vs detaylı sormuştu 🙏🏻
lilayda Ays_clkl sabah doktora git kesene baktir eger gozukmezse 2 gunde bir düzenli beta hcg baktır artışlar düzenli olmalı 2 katı şeklinde
Bsra_95 Ays_clkl canım yerleşme kanamasıdır muhtemelen telaş yapma. Ama yine de doktoruna görün düşük tehlikesine karşı .
Kevser_29 Ays_clkl telaş yapma hemen hemen herkeste olan bi durum bizzat ben de yasadim doktorum progestan verdi fitil olarak 10 gun falan kullandim sonra normale döndüm suan 35 haftaligim merak etme o yuzden 🤗🤗
SedefUygun Doktora git canım kahverengide olsa kanama iyi değil git doktora progeston verir büyük ihtimal
Kuzeyufuk Canım doktora git istersen keseni görmediysen hala bi beta hcg bakarlar ona göre yorum yaparlar
Nurunilkmucizesi Ays_clkl Allah’ım gönlünü hosnut eylesin Hakkında hayırlı olanı sana nasip eylesin. Gönlünde olanıda hakkında hayırlı eylesin ❤️
Dorukeda Ays_clkl banada olmustu 12 saatte bir progesteron vajinal hap kullandim. Gecti 3 4 gunde sukur su anda 11 haftaligim panik yapma😊
Aleynakup Bsra_95 Ays_clkl Ays_clkl Dun aksam o kahverengi akinti yuzune hastaneye yatirildim kanamaymis canim o bebegin kesesinin disinda olusan kanamaymis hemen doktora gt ben 3 gun bekledim ilk gebeligim normal akinti sandm ama degilmis bende 13 haftalik hamileyim simdi igne vuruluyorm cok zor durum allah yardim etsin
Ays_clkl Kevser_29 yaaa inşallahhhh dua edin bana benim ilk gebelik bide 2,5 sene sonra olunca böyle endişelendim
Bsra_95 Ays_clkl korkma canım. La havle çek sürekli . Ben yerleşme kanamasıdır diye tahmin ediyorum. Yine de en iyisini doktorun bilir.
Badevehande Birşey olmaz kanamadan kork demişti doktorum yerleşme akıntısı oluyor açık kahverengi bende yaşadım takip et söktürür kan gelirse acile git sabahı bekleme ama şuan korkma😊
Ays_clkl Badevehande suan gitsem mi bilemedim bi saat önce gelmişti iki üç kere lavaboya gittim henüz bir şey yok eşimde sabah kendi doktorumuza gidelim acilden girmeyelim şimdi diyor ama
Badevehande Ays_clkl yoksa gitme canım ben adet gibi olursan gidersin dedim eğer numarası varsa ara gitmeden önce
Yenianneadayi2208 Ays_clkl kırmıı ya da pembe kan gelmediği sürece sıkıntı yok ama yarın yine de gir doktoruna görün.Tedbiri elden bırakma.
Sm039496 Canım şuan bende 5 haftalık geneyim aynı şekilde kahverengi akıntı görüyorum progestan verdi doktorum beta mi takipliyoruz çarşamba kese için gidicem bende endişe etme endişe endişeyi doğuruyor iyi düşün iyi olsun 😊
Ays_clkl Sm039496 suan içim çok rahatladı ister istemez böyle endişe ediyor insan ilk gebelik falan olunca İnşşalah hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız