Merve_23 Kızlar 11 haftalıkken doktorum kıza benzettiğini söyledi.. 15+5 ken gittiğim doktor da kız dedi. Sizce yanılma payları varmıdır. Bende artık ona göre birşeyler almak istiyorum ya kızlar
Gizemkara21 Merve_23 Görümceme erkek dedi doğana kadar erkek dedi hatta. Bir doğdu ki kız 😀 hepimiz şok olduk
Hapyyli10 Canım gıttıgın dpktorun cıhazına baglı devlettekı ultrasonlarda bebeği göremıyoruz ki cinsiyet gorunsun 😂😂 özele gdyosun ulstrasınu gayet netse doktorunda twcrubelıyse degısmez merak etme 12.haftada bıle gorunen pipi 15.haftada halıyle gorunur bazı doktorlar bebek gostermedıgı halde tahmın yapıyolar buda yanılma oluyor tamamen doktoruna baglı bence
Ilayda_ozel06 Bende özele gidiyorum 12.haftamda gittim doktorum erkeğe benzettim ama kesin bişey diyemem 16.haftada netleşir o zaman gel kesin sonuç alırız dedı ve şu an 13.haftalığım 2 hafta sonra gidicem özelle devletle alakası yok doktor net göremeyince ümitlendirmek istemiyo haklılarda ama sana kesin kız demiş 15 hafta az degıl bence ne almak ıstıosan al 😁😂