MrsAkkurt Tamammm 38+3 olduk bugün kontroldeydim sancı Nişan açılma hiç bişey yok nst de sorunsuz çıkıyor bakalım hayırlısı inşallah
Gagacim Tamammm bugün sezaryen için tüm tetkiklerim yapıldı Pazartesi son kontrol 14 Kasım da gelecek oğlum Allah izin verirse ☺️
sevda_ist 38+4 . Bebekte toplanma, sık idrara çıkma, uyku saatlerinin sarkması, çabuk yorulma. Bunların dışında pek bi belirti yok. Bu haftaki kontrolde artık netleşir umarım, normal doğum zor görünüyor, sezaryene karar verilirse de 11.11 olur belki :)
Eslina Tamammm 36+3 oldum iki dündür şiddetli kaşık ağrısı ve bebeğimde sürekli kasılmalarım var böyle yaşayan varmı
_tugce Tamammm 35+6 olduk bizde oğluşumla sürekli kasılmalarım var ciğer geliştirici iğne vurdular 37 ye kadar durdurmaya çalışıyorlar ama benim kasılmalar durmuyor bekliyoruz bakalım paşamızı 🤗
Eslina _tugce açılman varmı canım bende 34. Haftamda yaşadım şuan 36+4 olduk ama ufak sancılar kasılmalar birkaçgündür bendede var ağrı kaşıklarımdan bacaklarıma vuruyor belimde ağrı YÖK acaba vururum nekadar daha devam eder
Tprkncr 36+5. Hafta dayız. 34 ten bu yana erken doğum riskim var cok şükür bu zamana kadar durdurabildik. Ama artık cok kötüyüm karnım cok büyüdü ve 34 ten sonra fena halde catladı cok kaşınıyor çıldırıyorum ama kaşımıyorum. Hayırlısı
Yigitinannesi55 Kızlar bebeğin kanala inmesi için özel olarak bişey yapmamıza gerek varmı yada yaptınız mı ? Hurma yiyorum çömelerek yer siliyorum pilates topunda falanda zıplıyorum daha 36. Haftadayız ama 41 42 ye kadar beklemekten çok korkuyorum 🤦♀️🤦♀️
Sakadilek Yigitinannesi55 canım ya benim bebeğim de kanala girmemiş 38+2 yiz dün kontrolüm vardı doktor zor dedi normal doğum 😞
Ecrimmihran Tamammm 36+3 henüz bir belirti yok 2. Hamileliğim hariketlerimin biraz kısıtlanması haricinde gayet iyiyim hyla 3 yaşındaki kızıma evime bkblyorum 😊 kndmi çoğu zaman hamile gbi hissetmiyorum
Gmksr Gurbet72 ay bende ya 😂😂 beklemek insanı çok sabırsızlaştırıyor 38+1 im ne gelen var ne giden 🤷♀️
Mutlulu Tamammm 37+5 deyiz canım çok şükür iyiyiz hafif adet sancısı gibi ağrılarım oluyor ama ilk doğumum olcak ne bekliyor bizi bilmiyorum normal istiyoruz kızım kıpır kıpır oynuyor maşallah 🧿 hayırlısıyla kucağımıza alırız yavrularımızı inşallah 🙏🥰