Ozbur Selam arkadaşlar ben 9 haftalık hamileyim. Gebelikten önce 2 defa nefes darlığım oldu ilki bir gün sürdü ikincisi de klomen kullanmıştım onun yan etkisi olarak çıktı. Gebeliğin 6-7 haftasına kadar hiç birşeyim yoktu ama bu aralar nefes darlığım oluyo sanki hava kanallarım daralmış gibi nefes zorla doluyor ciğerlerime öyle hissediyorum 2 defa göğüs ve kalp doktoru gördü alerji testleri yapıldı hiç bir şeyin yok denildi. Psikolojik olabilir dediler. Bir yıl önce 25 cm dev Yumurtalık kisti aldırdım ondan sonra öleceğim, bir daha çocuğum olmayacak diye çok korktum ama şimdi çok şükür hepsi geçti sadece ailemden memleketten uzakta yaşıyorum ve eşim bir gün evde bir gün nöbette. YalnıZım biraz bundan başka bi sorunum yok neden nefes darlığı hissediyorum sizce. Efes darlığı çeken başka hamişler var mı? Lütfen yazın konuşalım.
Esir Semo bendede var sıkıntı korku evham hepsi oluyor nefes darlığında iç sıkıntısından hormonlar yaşadığın olaylar hepsi etki iste rabbim ferahlık versin
EymenTuana Canım bende 6. Haftada basladı bende ic hastalıklarına göründüm. Solunumda stetoskopla dinledi ve bir bulgu bulamadı. Nefes darlığın midendende kaynaklabilir. Cok fazla yağlı yemekler tüketme mayalı olan hamur isleri onlar beni cok fena yapıyor vücuttan atana kadarda bi bucuk hafta gecti yeni geldim kendime.. kendinide cok dinleme seni cok iyi anlıyorum gecenlerdw yasadım aynısını bi an sanki ölcekmissin gibi oluyosun ama alıstım diyebilirm 😭😂
Ozbur EymenTuana ya ben alışamıyorum ilk zamanlar yatınca nefes darlığım oluyordu şimdilerde sırt üstü yatınca rahatım ayağa kalkınca nefesim zorlanıyo. Ağlıyorum artık tutamıyorum kendimi
EymenTuana Ozbur yeni olmaya basladığı icin ole düsünme sonucta suan bebeğin ciğer gelisimi herşey aldığın hava içtiğin suya kadar senden gideriyo canım rabbim sabır versin cok kötü biliyorum o durum ama hepsi geciceekk