Sedahatun Handeyvs yok kuzum çok azalmadı ama yeri daralıyormuş bir de bebekten bebeğe değişiyor sanırım.
Ardabusra Handeyvs canım bende 34 haftalık hamileyim. Aynı şey bendede var. Ara ara kıpırdanıyor dönüyor falan ama tekmeler çok azaldı benimde gün içinde hıçkırıklar oluyor o kadar. Bende çok tedirgin oluyorum. Perşembe kontrolüm var doktora sorucam
Akademisyenanne Handeyvs bizim ultrasona gore 33 haftaligiz. Bebegim makat gelis pozisyonunda. Sol tarafima elimi koyunca elime sertlik geliyor. Ovuyorum yavas yavas. Kabariyor. İyice belirginlesiyor sertlik. Bunu yasayan var mi?
Ati22 Tekme şeklinde azaldı ama dönme kıpırdanma şeklinde devam ediyor. Karnının şekli değişiyor bı tarafa geçiyor. Nedense erken gelecekmiş gibi bı his var. 33+5
Eminelif25 Ati22 benim de 33+5 gündüz az hareketli gece çok şiddetli kasiklarima doğru tekmeliyo bende çıkmak istiyo artık diye düşünüyorum hep 😅 ve gece çok tuvalete kalkıyorum bu durum yüzünden çok rahatsızım 😣
Handeyvs Ati22 sağ tarafımda sertleşme oluyo çoğunlukla... Arada da hıçkırık gibi hareketler oluyo. Mide yanması bendede oluyo çok sinir bozucu bisey... rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😇
Ati22 Eminelif25 aynı durumdayiz. Bir de mide yanması yatsan yatilmiyor uyuşan uyunmuyor o tepisip duruyor dönüyor. Çıkacak gibi hep aşağıda. Allah yardım etsin hepimize sağ saglim alalım kucağımıza ☺️
Handeyvs Ardabusra ben cuma günü gittim doktor bebeğin hareketlerini takip edin dedi bugün pek hareket olmadi şimdi olmaya başladı..
Sedahatun Handeyvs ayy öyle gerçekten doğum korkusu sardı bi yandan sabırsızlanıyorum kavuşmak için bi yandan doğumdan korkuyorum bakalım ne olacak ☺️
Akademisyenanne Handeyvs benim de oyle. Birkac gundur daha cok hissediyorum sertligi. Poposu falan mi acaba. Neden boyle oldugunu anlamiyorum.
Akademisyenanne Handeyvs doktorumuz bana da sezaryan dedi🤷🏻♀️ Hic istemiyorum aslinda. Saglikla gelsinler 🙏🏻