Gazel0606 Erkanpasam anladım benim doktora sormam mı lazım söyledgn ilaç için bana ilaç yazmadı küçülmüş adetle atılır dedi multifol 30 tablet diye bir ilaç verdi küçülmüş olan ilacı bu ay yumurtlma gününe kadar kullansam erir mi nerden anlarım ki erdiğini
Erkanpasam Gazel0606 Canim kist icin olaninin adi glukophage doktoruna bi sor derim ben ondan memnunun hatta doktorum 1 yil icen bile var deddi benim 2 ayda kayboldu bu ilactan
Erkanpasam Insallah kuculur de bende bilmiyorum nasil anlasirir benimkiler yok olurken belim ve kasiklarim agrimisti
Gazel0606 Erkanpasam anladım çok saolun soğan suyu yapmaya başladım inşla küçülen gider gebe kalırım 🌸🤲🏻
surfermom Gazel0606 bende de şu an kist var ama ben soğan kürünü yapamadım 😰 bir yerde okumuştum o yüzden papatya çayı içiyorum. Ama tabi ne kadar etkilidir bilmem. 🌝
surfermom Gazel0606 kaç cm olduğunu bilmiyorum ama iki tane folikül varmış. Bir de bir kistim daha varmış kanamaya başlamış, ağrı da yaptı. Papatya çayını netten okudum canım, ağrılarıma da iyi geldi. İşte ben de birkaç haftaya kontrole gideceğim.
Esmeray_Emine Gazel0606 folikül kistler genellikle gebe kalmaya engel deil canim hatta kucuk olduklari icin zarari bile yok bicok folikül kist adetten sonra veya 2 3 ay snra kendi kendine yok olabiliyo
Umse surfermom surfermom doktor önerisiyle 21 gün dienille doğum kontrol hapı kullandm aynı zamanda testere dişli aslan pencesi içtim günde bir bardak hap bitince kontrole gittiğimde kist yok olmuştu
Gazel0606 BM bu ay gebelik düşünüom iki gündür adetim biti ovulasyın testiyle yumurtlmayı takip ediyorum olur mu gebelik o küçülmüş folikül kisti nasıl eritebilirim soğan kürü hakkında bilgin var mı canm🌸
Ruhat Erkanpasam mrb cnm bende de folikül kist oldugu için hamile kalamıyorum aylardır bana cyclo-proynova verdi doktor rahimi temizlyo kisti yok ediyomuş once kisti temizlicez sonra gebe kalman için tedavi uygulucaz demişti inşallah kısa sürede hamile kalırız ☹️ Bir doktora daha gittim o da histeroskopi ameliyatı yapmak istedi ne var ne yok bakıcaktı polip kist varsa temizlicekti ama ameliyat diye cesaret edememiştim
Gazel0606 Ruhat kist kaç cm cinsi neydi benim basit folikül kist gebeliğe engel değil dedi küçülmüş dedi adetle atılır dedi ama ben bu ay gebe kalmak istiyorum nasıl eritcem ki doktor bana ilaç falan vermedi multifol vitamin verdi sadece
Gazel0606 nazsimaova haklısınız maşallah sağlıcakla kucağınıza alın inişa 🌸bu ay tamamen erir mi soğan kürünü yumurtlamaya kadar kullansam eridiğini nasıl anlarım ki bu ay tutar mı ki gebelik 🤲🏻🌸
Esmeray_Emine Gazel0606 basit folikul kist gebelige engel deil canim benimde 3 cm vardi o kistle hamile kaldim halada var sag tarafimda doktorum dogumla beraber gider dedi buyuk deilse yumurtaligi kaplamiyosa normal karsilaniyo basit kistler
Gazel0606 nazsimaova inşla canım ya çok saol inşla olur bebeğimi beş aylık kaybettiğimden teselli ve unutmak için çok istiyorum rabbim yardımcımız olsun inişla 🤲🏻🌸
Dlktpl Gazel0606 sogan kuru yapabılırsın benımde klomenden oldu gecen ay hem yasmın hem sogan kuru kullandım gectı
Gazel0606 Dlktpl inila canım ne kadar kullandın soğan kürünü yumurtlama kadar kullsam gider mi erir mi ki
Gazel0606 Ruhat kanama falan dedin BM’de ole olmadı basit folikül denildi adetle etılabilir ilaç vermedi senin cinsi nedir acab🌸