Edatalha Naif cnm ilk doğumumda normal olmuştu hastane bonelerinden takmışlardı bunda da hiç olmazsa kendi bonemle girerim doğuma nolursa olsun dememek lazım hassas bi mevzu tercih meselesi tabi
YcelMlayimYldrm Naif bnde tesetturluyum ama ameliyata girerken saçındaki tokayi bile cikarttiriyorlar boneye esarpa izin verirler mi ki sanmiyorum
Emine63 Doğum yaparken o acıyla o şeyle baş örtüsüyle uğraşılmaz bence. Ben tesettürlüyüm ve doğuma ne olursa olsun sezeryan yada normal baş örtüsüyle girmicem. Doğumdan çıktıktan hemen sonra kafanızı örtersiniz.
Mkerem Emine63 niye canım ne olursa olsun diyorsun valla ben sezeryan oldum bonem ve üstüne yazmamı bagladim girdim zaten doğum sırasında herkes sizi görüyor bari saçınızı kimse görmesin ve hastane çalışanları o konuda çok anlayışlı kendileri duzeltiyordu
YeniAnnecik Emine63 bencede ama bine takıyorlar zaten başörtüsü ne ihtiyaç kalmıyor diye biliyorum doğumdan sonra da ille anne kardeş abla neyse zaten yardım eder o konuda
Emine63 Mkerem bizim hastaneden yardım edicek kimse yok hepsi birbirinden kötü eşim yanımda olursa takarım en azından bone takarım yazma takmam