hndgkct Nasıl gidiyor günleriniz Canlar doktor kontrolüne ne zaman gidiceksiniz? Kan ve idrar testleriniz yapıldı mı 🌸 herşey yolunda mı sohbet edelim dedim azcık ☺️🍀
mavi00 hndgkct iyi gidiyor hamd olsun. 10haftalık olduk biz. Kabızlık dışında bir şikayetim olmadı. Oda düzelir şükür. 😅 Kan ve idrar tahlilleri öğrenince direk yaptırmıştım. Temizlerdi. Sen nasılsın?
anneadayi06 hndgkct aşırı mide bulantısından başka bi şikayetim yok. Yemek yapamıyorum ve evde tek başınayım eşim bile yok ☹️
oygenkubra hndgkct ben de 6+4’üm . cuma kalp atışı için gideceğiz de günler geçmek bilmiyor . Bunun yanında bulantı , midede yanma, bebek iyi midir acaba soruları 🙄
Htc2604 hndgkct bizde bugun tam 7 haftalik olduk randevumuz var ögleden sonra insallah kalp atişlarini duyariz cok heyecanliyim beni rahatsiz eden hicbir belirtim yok ara sira bu beni endiselendirmiyor degil ama kotu dusunmemeye calisiyorum 😊
hndgkct mavi00 ben de çok şükür şuanlık iyiyim canım ama 4 gündür ishaldim bende aksine doktorumu bugün aradım salgın olduğunu söyledi çok korktum birsey olucak diye şimdi daha iyiym 🙏 benimde tiroidlerimde sıkıntı vardı biraz yüksek cıkmıştı ama ilacıma devam etmem söylendi o şekilde ilerliyoruz şuanlık 😍🧿
Tuba78 Ben 6+4 im Cuma bebeği görmek için gidicem kesem geçen Cuma 14 mm di kalp atışını ne zaman duyulur acaba
hndgkct anneadayi06 kıyamam ya çok zor bende çok şükür mide bulantısı yok herşeyi yapabiliyorum yiyorum da sadece ishalim vardı benimde bugün daha iyiym inşallah senin de bian önce azalır canım Allah yardımcın olsun🙏❤️
Didembyl Benim 7.hafta da gittigmde kese etrafında kanaama vardı doktr bol bol dinlen dedi bu persembe tekrar gidecem umarım düzelmiştir ewde uzanmaktan gınaaa geldi artk ne zaman gececek bu günlermizz😔
hndgkct Didembyl inşallah bian önce geçer canım içini ferah tut herşey düzene giricek Allah’ın izniyle bende kafama takıyorum daha önceki gebeliğim kürtajla sonlandı oyüzden bunda çok korkuyorum benimde tek derdim o düşünmekten deliricem diye korkuyorum artık🙏 allahım yardım etsin hepimize 🙏
hndgkct Didembyl beni de doktorum 2 hafta sonra çağırdı tam 9 haftalık olucaz işte bakalım inşallah herşey yolunda gider 🙏
hndgkct oygenkubra aynı şeyler bende de var canım mide bulantısı yok ama sürekli bir korku var bende de 🙏
hndgkct Htc2604 ayy çok güzel canım valla o an dünyanın en güzel anı zaten bende Çarşamba günü duydum geçen hafta az dinletti doktorum çok güzeldi ama inşallah sizde hayırlısıyla duyarsınız herşey güzel olsun inşallah bende takıyorum bu elimiz de değil bence 🙏❤️