Tombik7_ Merhaba, 34.haftami bitirdim bugün doktora gittik bebek iki haftadır hiç kilo almamış. Doktor takip edelim eğer almamaya devam ederse erken alırız dedi. Çok üzgünüm böyle bir durum yaşayan arkadaşlar var mı?
Sghslove Tombik7_ bilgim yok ama üste kalsın canım. Nasıl besleniyorsun gerçi bazen ona bakmıyor kimisi beslenmiyor bile çocuk topaç gibi doğuyor. Canını sıkma dua et Allah’ın izniyle sağlıkla doğsun 🙏🏻
aslimutlu1 Tombik7_ canım muz ye , mesela her sabah bi kasık pekmez ye. Ceviz cok iyi .kahvaltını aksatma ne olursa olsun .her gece yogurt ye bi kase . Allahın izniyle iyi olur kiloda alır . İnsallah biraz daha daynır kuzucuk
Tombik7_ Sghslove beslenmemde sıkıntı yok herşeyi gerektiği kadar yiyorum inşallah erken doğmaz bebeğim
Zeyzey77 Plasenta da yaşlanma ya da tıkanıklık varsa bebek yeteri kadar beslenmez. Eğer kilosu sabit kalırsa dışarıda gelişimi tamamladım diye erken doğuma alabilirler.
Tombik7_ Zeyzey77 inşallah yoktur öyle birşey çok canım sıkıldı. Bebeğime sağ-salim kavuşurum inşallah
Zeyzey77 Tombik7_ Amin inşallah Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kaç kiloymus
Zeyzey77 Tombik7_ kuru yemiş ye kabak çekirdeği badem ceviz fındık filan her sabah haşlanmış yumurta ye mevsim meyveleri salata et ve balık tuket
Tombik7_ Zeyzey77 teşekkür ederim yiyorum aslında ama bu hafta mide bulantim çoktu kahvaltı düzensiz oldu biraz
Zeyzey77 Tombik7_ anladım canım. Tahin pekmez filan da tüket. Sabah bulantın olursa önce biraz meyve ye . Yarım saat dinlen sonra kahvaltı yap ben öyle yapıyordum