Zeys casual cadillac air trona Düşünen, alan, kullanan var mı acaba ilk baktığımız araba beğendik ama almadık henüz diğer seçeneklere bakmadık henüz tecrübelerinizi paylaşırmısınız annişler😊
Peony Zeys Kardeşime almıştık onlar severek kullandı. Sonra kuzenim de çok beğenip aynısını aldı. Onlar da memnun.
Tazeanne0134 Zeys kuzum benim eşimin kuzeninin eşi kullanıyor ve çok memnun ben araştırdım güvenlik sertifikası vs var her arabada yok bunlar bende ya casual cadillac ya da casual vista düşünüyoruz eşimle bakalım ne alacaz 🤷🏻♀️ ama vista'ya da bi bak derim
Tgbayldz Canım ben Kraft twist 2 travel sistemi çok beğendim. Ama senin yazdığın hakkında pek bir bilgim yok açıkçası hepsiburadada indirime girecek görünüyor ordan takip et alırsan
Zeys Tgbayldz bizde netten onu beğendik sonra mağazada karşılaştırınca casual daha iyi geldi satıcıya sorduk oda daha konforlu olduğunu söyledi de bilemiyorum işte☺️
Elfida10 Melteeeem bugün büyük ihtimal Hepsiburada da indirime girecek canım takip et 😂 bende akşam 9 olsada kaça düştüğünü görmek istiyorum😂
Melteeeem Elfida10 nerden öğrendiniz indireme gireceğini ☺️ Mağazalar da çok pahalı yine internet daha iyi
Tgbayldz Elfida10 Kraft twist listede yok maalesef 😑 ama saat 9 da girip bir bakacağım bende belki bir umut iner. E bebekte en son 2800 e düşmüştü hepsiburadada 2250 tl cnm. 2000 e falan belki düşer 🤷♀️
Elfida10 Melteeeem Hepsiburadayı telefonuna indir canım dört dörtlük efsane yazıyo ona tıkla saat saat nelerin indirime gireceği yazıyo 🤭
Tugbardm 11 kasımda n11 de tüm ürünlerde indirim olacak dediğiniz araba orada varsa indirimi bekleyin derim
Deletedmom00260 E bebekte bu arabaya baktım, güzel ama puseti hem çok küçük hem de pusetinin tentesi çok açık duruyor. Trona air safe diye geçen bir modeli var bunu da youtubede gördüm. Onun puseti hem çok geniş hem puset ayak örtüsü var hem pusette fermuar var açınca içinden uv ışığı korumalı sineklik çıkıyor.Ayrıca yan darbe koruması var oto koltuğu olarak kullanıldığında sağlam oluyor. Puset tentesi ise kademeli olarak kapanıyor. Kısacası çok iyi. Ama e bebekte yoktu.
Tgbayldz _garp42 sanırım o başka bir model e bebekte baktığımda Kraft twist 2 travel sistem yazıyor sadece