Hlymtl Merhaba kızlar 33 haftadayım sk idrara çıkıyorum enfeksiyon problemim var ve sürekli kasıkta baskı hissediyorum korkuyorum sanki doğacakmış gibi hissediyorum bu haftalarda normalmi acaba yaşayan varmı böyle bişey
Skn23 Hlymtl normal canım kimi az kimi çok hissediyor ama bu haftalarda herkes bi alt baskı var😁 hiç merak etme
Sevilay_dvc Hlymtl gercekten biri bilgilendirse keske bizi bende 33 haftayim karnimda surekli sanci var hic gecmiyo ishal olcak mis gibiyim hep neden booe oluyo
Hlymtl Skn23 teşekür ederim😊 kontrolüme daha bir hafta var o yüzden yazayım dedim 😊inşallah vaktinde gelir bebişler
canimoglum53 Bende hep ishal olmusum gibi agrilarim var karnim agiriyo sonra geçiyor. Bende 33.deyim ama hic simdi dogururum diye dusunmedim 😂😂 dusunsem deliririm hic ona kafayi yormuyorum simdik
Hlymtl canimoglum53 ne güzel😊 bnm hep aklımda. enfeksiyon problemm olunca erken doğum riski var o yüzden her ağrıda endişeleniyorum maalesef
Sevilay_dvc Hlymtl bende ishal degil kabız ishal problemi var o ne dieceksin ben tuvalate 4 gunde bir cikiyorum basta kabiz ken ishalle bitiyo. Ama bu sancimin onunla alakasi oldunu pek düşünmüyorum. Bilen biri aydinaltsa keske
Hlymtl canimoglum53 hem mantar hemde idrar yolu enfeksiyonu var bnde 😔 ikiside bir türlü geçmedi ilaç kullandnmı peki
Hlymtl Sevilay_dvc 4 günde bir çok geç değilmi nasıl dayanıyosun o kadar. Ağrın belki onla alakalıdır
Vera18 Bende 33 haftalığım sık idrara çıkma gittikçe artıyor ama aşağıda baskı hissetmiyorum hiç. Sadece arada karın ağrım oluyor böyle sancı gibi korkuyorum ama kısa sürede geçiyor çarşamba günü kontrolüm var Bayadır gitmiyorum bakalım ne durumdayız