zlemAtAcar Her gece saat 2 gibi muz krizim tutuyor😰 İlla bir muz ve bir bardak su içmeden uyuduğumu hatırlamıyorum. Sizinde böyle rutinleriniz var mı?
Ayss Valla krizim geldiğinden değil midemi bastırmak için yiyorum bende şuanda midemdeki alev topu yüzünden bir muzu devirdim bir su içtim ahhh ahhhh .👶🏻👶🏻
zlemAtAcar Snamp mide yanmasına gerçekten çok iyi geliyor. Muz ve leblebi bu konuda harika bir destek 👍🏻
Ayss Snamp dolapta ne varsa artık gece gece dolanıp duruyorum bende çok zormuş koca 7 ayı hiç bişey hissetmeden geçirdim bu mide yanmasından öldüm dirildim😯
zlemAtAcar Snamp aklımda bulunsun Can'ım 🤗 Çok sağ ol .. Mide 20. Haftalardan beri mide yanmam var 🤕 Hep yüksek yastıktıklarla yatıyorum.
Snamp Ayss benim de ne yesem yanıyor dün portakal suyu sıktım hastayım diye ictim mahvetti beni portakalda asit mı var artık neyse bilmiyorum bazı şeyler de tetikliyor baharatlı kızartma acı asitli şeyler
Ayss Senşn ne zamandı ben hiç normal kontrolde girmedim daha nst ye 27 haftamda sancım vardı bi o zaman girdim snra hiç girmedim 31 6 dan gittiğimde işte 4 hafta snra gel demişti
zlemAtAcar Ayss biz en son 32+6 da gittik. Doktor bundan sonra artık rutin olarak nstye her kontrol günümde gidereceğimi söyledi. Ve kontrol sürem artık iki haftada bire düştü 🤗