Songulyuksel Dün geceden beri sancı cekiyorum sancılarım düzenli ama acılma 1 cm acılmanın ilerlemesi için ne yapabilirim
Yigithamzaninannesi Squat harekeleri yap canım merdiven çık hurma bulabilirsen hurma ye canım Allah yardımcın olsun benimde öyleydi 1 hafta bekledim gelmedi bi anda geldi sanci
Songulyuksel Yigithamzaninannesi hurma yiyorum sürekli sancılarım cok düzenli ama süresi kısaymış 30 saniye sürüyormuş daha uzun olması gerekmiş cok teşekkür ederim tavsiyeniz için
Tce65_ Kubradem bende de sanci var açılma 1 cm yatış vermedi dün gittim bugünde otu suya koydum 1 saat oldu açılmaya başladı ot bakalım nolcak
Songulyuksel Tce65_ 1 yada 2 gün veriyorum dedi kafası cok güzel yerleşmiş dedi sabaha kadar böyle devam ederse tekrar gidicem suniyle başlatsın dogumu 2 gün daha bekleyemem
Songulyuksel Real sancım iki dakikada bir ama 15 saniye sürüyodu sabahki nst de şimdi ise 25 saniye sürüyor 100 leri geciyor nst de sancım acılma olması için herşeyi yapıcam sabah kadar inşallah rabbim sizede banada yardımcı olsun
Real Songulyuksel yap bakalım.yuruyus falan ins olurda bı an evvel doğum yaparsın biraz daha sabret .
FSCMK Songulyuksel benim sancım o şekilde açılmıştı canım birde sancın geldikçe ayakta karşıla yatağa hiç yatma yürü sancın geldikçe bağırma nefes al ver dişinş sık yarım saate birde banyoya gir yanında biri varsa beline hem sıcak su hemde masaj yapsın hem ağrın hafifliyor hemde sancın artıyor bir dene