Gamze333 17 haftalık hamileyim bugun doktora kontrole gittim tek kese içinde iki tane bebek gördugunu birinin saglıklı oldugunu diğerinin ise kordonun oluştugunu fakat bebegın kafasının gelısmedıgını ve kalp atışının olmadıgını söyledı resmen şoka girdim doktorumda sasırdı cok bu haftaya kadar ikiz görunmuyordu ultrasonda diğer bebeğe bir zarar verirmi diye sorduk bi zararı olmayacagını ama takip altında tutacağız dedi açıkcası biraz endişelendim böyle bişey başına gelen varmı ? Doktorum daha once bir kere böyle bişeyle karşılaştığını söyledı oda şasırdı sizlerden böyle bi durum yaşayan varsa tecrübelerini aktarırsa çok sevinirim ?
irem_altun74 Gamze333 Bence başka bir doktora da gözükmeni tavsiye ederim. Bir tane doktora bağlı kalma canım
Gamze333 hilal_yener evet ama korunarak giriyoruz ilişkiye o ihtimalide düşündük fakat yeni bir bebek olussa farklı bir kesenin içinde olmazmıydı
hilal_yener Gamze333 ikiz gebelikte kese tek oluyor diye biliyorum hani tek yumurta ikizi çift yumurta ikizi olayı varya
hilal_yener Gamze333 acaba seninde tek yumurta ikizi falanmı oldu ki doktorunda şimdiye kadar fark etmemiş olması garip acaba doktormu fark etmedi gerçekten sonradan nasıl çıkıyor garip değilmi ? Baştada görünmesi lazım
Gamze333 hilal_yener tek yumurta ikizleri aynı kesede oluyor benım öyleymiş çift yumurta ikizleri farklı keselerde oluyor
Gamze333 hilal_yener doktorumda şok oldu açıkcası ikinci defa böyle bişeyle karşılaştığını belirtti bizde sasırdık böylr basına gelen birileri varmı diye yazdım
hilal_yener Gamze333 biliyorum biliyorum öyle olduğunu şimdiye kadar fark etmemesi doktorunda garip ya anlayamadım valla
Gamze333 Deletedmom099 haftasını söylemedi sadece 3-4 cm civarinda oldugunu gösterdi bide kafasının gelişmeiğini kalp atışının olmadıgını belirtti
Deletedmom099 Gamze333 haftasını nasıl söylemedi ki sonradan mı olmuş yeni mi olmuş vardıda görünmedi mi 🤷🏻♀️
Gamze333 Deletedmom099 yeni oluştugunu soyledi zaten öncekı kontrollerımde böyle bişey yoktu başı oluşmadıgı için ne kadarlık oldugunu tam ölçemiyprum dedi