Mernana Kızlar herkese merhaba ben adetimden önce test yaptım iki kez silik çizgi çıkmıştı ama adet oldum 3 gün gecikmenin ardından, ama farklı bir edet haftası geçirdim normal kırmızı değildi kahverengiydi. Adet olunca ümidi kestim şuan adetimde bitti ama iki gündür bitmek bilmeyen bir bulantım var afedersiniz yediğimi çıkarıyorum. Düğüne gittim dün ve iki kişi sen hamilesin gözlerinden belli dediler içime kurt düştü test yaptım az önce yine şimdilik negatif gibi ama emin olamadım sarı bir çizgi var gibi sizce bu durum nedir ne yapmam gerekli?
hilal_yener Mernana canım adetimden farklıydı dedin allah korusun düşük olmuş olabilir doktora bi gitsen diyorum ben çünkü doktor bana kahverengi lekelenmen yada kanaman gibi birşey olursa direk gel demişti allah korusun bi git doktora
hilal_yener Mernana bende üstüne adet gördüm ama bu arada çizgi mizgi olmadı adet olmadan 5 gün önce falan döllenmiş galiba adet oldum ama kahverengi lekelenmen kafamı karıştırdı
Mernana hilal_yener gidicem de bir gidemedim canım ev dolu kaynım evlendi koşturmaca yaşıyorum birde kimsyede diyemedim