Bahar6543 betusumm evet 200 betusumm evet 200tl, muayene ücretleri hastaneye göre değişiyor çekirge doruk 5000 jimer 6000 demişti yanılmıyorsam normal doğum için tabii bunlar 2020 ücretleri
betusumm Açıkçası sırf ssvd yi desteklediği için istiyorum ama kısmet bakalım. Testleri nerede yaptırıyorsunuz peki ? 2li 3lü 4 lü tarama şeker yüklemesi falan Mom3425 Bahar6543
Mom3425 betusumm hiç birini yaptırmadım şeker cihazıyla takip etti şekerimi detaylı ultasona girdim sonomarda
betusumm Mom3425 Dr kendisi mi onermedi tarama testlerini sen mi istemedin. Bende nasipse gideceğim 2. Ay kontrolü için ve Aytül hanımla devam etmeyi düşünüyorum. Baya araştırdım içime sindi. İlk görüşmeyi bekliyorum😄
betusumm Mom3425 çok iyiymiş ya. Genelde dr lar yaptırmanız gerekiyor deyip kestirip atıyor. Çok sevindim. 2021 muayne ücreti 250 tl nakit olmuş aytül hanımda. Hastane doğum ücretleri ne oldu merakla bekliyorum :)
betusumm Mom3425 amin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Jımer fiyatı bir tık daha yüksek. 2021 fiyatları ne olacak bakalım.