Shda_45 20+3 oldum ve perinatolojiye gitmemi söyledi doktorum devlettekine yönlendirdi randevu alıcaz ama acaba devlette ücretli oluyor mu yoksa ücretsiz mi bilgisi olan varmı 🙏🙏
Loya06 Shda_45 ben sizden olsam 24. Haftada çektirirdim hem bebeğinizin resimleri daha güzel çıkar ben o hatayı yaptım elimde düzgün resim yok haftaya randevu aldım yine gidecem 😊
Vera18 Gizemkara21 Van da devlet hastanesinde asla mhrs sisteminde randevu olmadığı için öyle dedim 😂 ben normal muayene için bile sabah 5te gidip sıra almıştım başka türlü randevu yok
Annece Gizemkara21 sıra almak icin erken gitmeniz lazım ben İzmir’de yaşıyorum devlet hastanesine sorduğumda 2 ay boşluk olmadığını ama sabah ilk 3 hastaya sıra verip bakilabildigini söylemişti orda nasıl olur bilmiyorum
Shda_45 Benim bulundugum ilde de yok başka bir ile gidicem buradaki doktorum yönlendirdi 🙏 teşekkür ederim yorumlarınız için 🙏🙏🥰
Lili Loya06 ben bölgede yaptırdım ve kesinlikle ni resim verilmedi bana sadece kendi baktı ben göremedim bile kendi kendine baktı kalktı sonra herşey normal deyip elime a4 kağıdı verdi o kadar ne resim ne bişey
Loya06 Lili belkide devlet hastanelerinde öyledir bana 3 resim cd ve rapor verdi ben özel merkeze gittim
Gizemkara21 Annece bende duydum ama hangi hastaneye gitmeliyim çevremde ve benim gittiğim hastanede o bölüm yok
Shda_45 Doktorum 22 haftalık iken git dedi canım şuan çok erken renkli ultrasonda gösterdi bebegi zaten saglıgı için gidiyoruz 🙏
Shda_45 Randevu yok aradık ama yine de erken gitmek en dogrusu alırlarsa yogunluk olmadıgında alır erken gideriz canım 😊
Vera18 Shda_45 hangi şehirden geliyorsunuz? Gelmeden önceki gün mutlaka arayın bazen doktor hastanede olmayabiliyor boşuna gelmiş olmayın