Arzuarzu 10+4 ‘üm hala aşırı derecede mide bulantım halsizliğim var mide bulantısına iyi gelicek evde yapabilceğim bişeyler önerirmisiniz
HaticeNehir Arzuarzu Bn 29 dayım hala kusuyorum ilk başlarda migren nedeniyle çok aşırıydı şimdi o kadar yok migren tutmadığı sürece... Bn haslanmış patatesten tiksindiğim için genelde limon, asitli olduğu için domates ve tuzsuz leblebi çok yedim
snmnl Patates kaynatıp ye şekerli şeyler kesinlikle yeme cok bunalınca üst üste kusturursa ben serum taktırıyodum vücutta su dengelenince bari tansiyonun düzelir maalesef benimde 19,5 ga kadar sürdü hergün 4 5 kere kusuyodum kusmaktan 4 ayda 5 kilo vermiştimbeklemekten başka malesef ilacı yok Allah yardımcın olsun
Greyy90 9. Haftamdayım maalesef 7. Haftadan bu yana devam ediyor bulantı kusma halleri DoktorumUn verdiği prilam sıfırlamasa da günümü kurtarıyordu en azından O da son zamanlarda tesir etmez oldu geleceği varsa naparsam ne yersem çıkıyor maalesef sabredip geçmesini beklemekten başka bi çözüm görünmüyor sanırım 🥴
hseda HaticeNehir ya ben 14. Haftamdayım aynı şikayet bendede var ne zaman migrenim artsa günde 5 6 ya bile çıkıyor kusmalarım sizin bu migren baş ağrıları ne zaman geçti birde sebep ne oluyor aynısını şuan çekiyorum çok zorlanıyorum
HaticeNehir hseda geçmedi cnm her tuttuğunda serum yiyorum normalde arkadaşlarım gebelik geçiriyor bizde geçti diyor ama bnmki geçmedi sadece günde en fazla 2 parol a kadar izin verdi doktor da.
ebru-kc11 Ben de 8+1deyim bugün iyice kötü oldum. Ne yersem iki dakika sonra çıkartıyorum. Bebeğe bir zararı olur mu. Serum taktırdım iki gün önce o da sadece günü kurtardı.