Sunshine1 Buketttt bende öyle yapçam kuzum hep göbekten devam. Riske atmak istemiyorum çok da endişeli biriyim zaten.. göbek devam 🙏😀😍
Merryy Loya06 ovalayınca daha çok morarma oldu canım onuda denedim hatta bazı yaptığım yerler beze gibi oluyor galba damara gelen yerler tam anlamadım
anjel_selinaa bende göbekten yapıyorum kendim hiç yapmadım hep eşim yapıyor sağolsun morarma olduğu için birkaç defa koldan denedik ama fena ağrıyor :(
Buketttt Sunshine1 inan ki ben o iğneleri de unuttum, morluklarda geçti gitti, hersey cok güzel olacak🧿
Sunshine1 Kızlar bana iğne yapmayı öğreten hemşireye sordum bugün. İğne yaptığın yeri Ovalamadan sadece üstüne pamuk bastır 2 3 dk dedi. Bakalım öyle deneyelim
Hanife_20 Aminem2020 merhaba iyi günler doktorum bana 5. Aydan sonra göbekten yapma demişti 31. Haftada sorun olmuyo mu sizin için kolumdan çok canımı yaktı bacağı da hiç denemedim bilgi verir misiniz
Aminem2020 Hanife_20 bana yapabilirsin dedi cnm ama herkesin doktoru farklı sen doktorunu dinle gene de ben bi sıkıntı yaşamadim şükür