Mmi Dondurulmuş embriyo tranferinden kac gün sonra idrar testi yapılır 5.günüm bugün yapsam çıkar mı acaba ?
online_mom Mmi 5.gün çok erken bence.ben 5.gün embryosunda 9.günde erken gebelik testi yapmıştım 🤗 inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🙏🌸
zengooo Bayanpanik ay bayan panik bende bayan panigim😂canim bisi sorcaktim kan sulandrci igne coraspirin oksapar falan kullandnmi hic
online_mom zengooo kullandım ama onu doktor yapılan testlere göre kan pıhtılasması varsa verıyor.eger vermedıyse öle bi sorununuz yoktur bence 🙏 benim ablamda kullanmadı ama tuttu çok şükür 🌸
Mmi Benim hazır dondurulmuş embriyo olduğundan 12 gun beklememe gerek yok sanıyorum o yüzden sordum çok da heyacan var merak var kusura bakmayın 🤗🤗🙈
Tupbebekhikayem__ zengooo tüp bebek çok zahmetli bir durum olduğu için doktorlar kafasında pürüz olsun istemiyorlar sanırım bu yüzden her ihtimale kullandırıyorlar
Tupbebekhikayem__ Ben 9.gün hem kan hemde idrar testi yapmıştım ilk kanı verdim sonuç olumluydu sadece o çift çizgiyi görmek için idrar testi yaptım baya belirgin çizgi çıkmıştı bence biraz bekleyin çünkü testte çıkmayıp aslında tutunmuş olabilir yok yere üzmeyin yavrunuzu
Bayanpanik Benim biraz riskli ya geçen hafta kanama nedeniyle 3 gün hastanede yattım Kanama durdu ama kese sağlıklı mi su an emin değilim çarşamba günü belli olcak normalde 7 olması gerekiyordu