Goncazafer Merhabalar benim degerim 01.11.19 da 27.9 cikmisti bugun 41.9 cikti az artip daha sonra yükselen normal gebelik yasayan varmi ?
Tugce1803 Goncazafer En az %60 beta artışı olmalıydı o da 44.64 eder.Doktor biliglendirmedi mi?Doktora görünün bence
gezentianne Goncazafer Saglıklı olan 2 katı değil yüzde 60 artmasıdır. Senin de buna göre normal görünüyor
M_agayeva E canim iki kati artmis ya sende de yani her kesin betasi ayni olma gibinbisey yok gayet guzel artan betalarda bile sorun oluyor sende de 2 kati artmis adetin gectimi yoksa onceden mi yaptin sorun yapmamaya calis iki kati artmis bi daha verirsen kan daha da emin olursun nasil artigiyla ilgili
M_agayeva Goncazafer her kesin hamileliyi o sekilde ileler diye birnkayide yok sen canini sikma stres yapmamaya calis doktorla gortunmu doktor ne dedi
Goncazafer Tugce1803 doktorla konustum takip edelim dedi ama normalde 2 gunde %60 diyorlar ben icuncu gun verdim halen o degerden bile dusuk o yuzden korkuyorum kimyasalmi acaba diye
Goncazafer Sedos2020 daha once bi kimyasalim Var iki Kati artmadi diye korkuyorum acaba budami gidecek diye
Tugce1803 Goncazafer Evet doğru 2 günde bir %60 olmalı ben dün verdiniz sandım, inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder🙏