BsraAkarDemir Kızlar 33 haftalığız. 4 gündür kuru bir öksürük peydah oldu. Ne burnum akıyor ne hapşuruyorum sadece öksürük. Zaten uykular haram tam dalıcam boğazım gıcıklanıyor köh köhhhhh uyan ! 😣 Göbeğim acıdı artık öksürmekten 🤬 Ne yaptıysam geçiremedimmmm 👹
Obsesifk BsraAkarDemir siyah turpun içine oyup bal koyulan bi tarif var ınanbak internetten öksürüğe çok iyi geliyor
Akin59 BsraAkarDemir aynı durum bende de var 3 gündür ciğerim parcalancak gibi sıcak suya bal limon karabiber koyup içiyorum iyi geldi biraz
BsraAkarDemir Obsesifk Bu uzun bir yol onu başlarda yapmak lazımdı ciddiye almadım 🤦🏻♀️ Bal zencefil zerdeçal limon hep geçirirsi bu sefer geçirmedi çok sinir bozucu gerçekten ☹
Deryara BsraAkarDemir çok iyi anlıyorum seni aynısını ben yaşadım ne yaptıysam geçmedi antibiyotik kullandım üç gün sonra geçti bide doktorun yazdığı bitkisel bir şurup var öksürük için oda çok iyi doktora git derim bir an önce
BsraAkarDemir Deryara Ya çok ilginç ! İnsan sadece öksürür mü ? Öksürük hastalık bitişidir ee benimki hiç başlamadı ki o yüzden ciddiye almaya almaya bu güne geldim 🤦🏻♀️ Yatağın tepesine tünedim başımı yastığa koymaya korkuyorum şuan ☹ Olmadı gidicez bir doktora artık neyin nesiyse ☹
Cans BsraAkarDemir Bende de kuru öksürük vardı . Yanında birde burun kuruluğu 😒 Nefessiz kalıp uyanıyordum . Peteklerin üstüne nemli bez ve buhar makinesi birde tuzlu su gargarası ile rahatladım çok şükür . Geçmiş olsun 🤷🏼♀️
Elizz Bende de vardi o geçti çok şükür. Ben tahin helva yedim sürekli o kesti. Dene derim. Evet insanın karnı çok acıyor. Umarım geçer hemenceciikk ☺