TugbaGuner Kızlar merhaba 33. Haftamdayım ve boyun bölgemde kararma oldu böyle bir durum yaşayan varmı?acaba doğumdan sonra da kalır mı😞
Denizim TugbaGuner canim ben 23.haftamdayim benimde yuzumde uc bolgede kararma oldu🤦♀️ Anneminde hamileyken olmus ama dogumdan sonra gecmis,insallah gecer
bebekkaradag TugbaGuner Cildinizi çok iyi nemlendirmenizi( hem krem hem de bol su ile) ve güneş koruyucu kullanmanızı tavsiye ederim🙏🏼
Ecetoksz Oğlumda koltuk altımda ve özel bölgemde kararma olmuştu hemen değil ama bir kaç sene sonra normale döndü ama boyun kararmasını ilk defa duydum
TugbaGuner Kızlar sağolun inşallah hemen geçer yani😏Yarın doktor kontrolüm var belki krem filan önerir çok kötü duruyor 😔
Denizim TugbaGuner benimkisi krem vermem dedi hormonlarin yapiyor sadece normal nemlendirici sur dedi,insallah sana verir
UgurEdaAltun Arkadaşlar Doğum anında sancı çektiğiniz zaman saçlarınızı yüzünüze sürün tertemiz ediyor yüzünüzü susn hamilelik lekeleri onlar kremle geçmez
UgurEdaAltun Benim bu 2 Doğumum olacak ilkinde olmadı ama olmamasına rağmen yaptım tertemiz oldu annem bendeyken baya çil varmış yüzünde gitmiş öyle yapmış 😂sıkıntı yapma gider inşalah