Rabia006 Merhaba Forum Ailesi. Adetim 2 gün gecikti. Gebelik testi yaptım az önce. Pozitif çıktı. Kasıklarıma ara ara küçük sancılar giriyor birde belim ağrıyor arada normal mi acaba. Başka herhangi bir belirti olmadı. Kan testi vereceğim inşAllah bugün ☺️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah🤲
haticeD08 Rabia006 Adet ağrısı gibi bir kasık ağrısı varsa ve testte de çıktıysa muhtemelen hamilesiniz gözünüz aydın kan testi de pozitif ve değeriniz artıyorsa düzenli olarak inşallah hamilesiniz 😊❤️❤️
Sedanur26 Tebrikler hamilesin başka bir belirti olmuyor zaten kaşık ağrısı ve göğüste hassasiyet oluyor 15 gün de sürüyor neredeyse bu ağrılar ☺️
Rabia006 Sedanur26 teşekkür ederim canım bugün doktora gittim kan testi verdim 2 haftalık hamileyim çok şükür Rabbim olmayanlara da versin inşAllah. 🙏🏻🤲
haticeD08 Rabia006 Ayy ne güzel o ilk heyecan çok değişik gözünüz aydın sağlıkla bitirin gebelik sürecini😊
Rabia006 Edagok ilk gün yaptırdığımda 275. İki gün arayla yaptırdım yani dün 881 olmuş birde Cuma günü vereceğim kan bakalım ☺️