Emk5341 8+4 günlüğüm. Midem çok bulanıyor. Sabah gözümü açmamla başlıyor yatana kadar devam ediyor. Arada kusmalar var. Her şeyden koku geliyor. Kendi ellerimden bile. Eşimden uzakta duruyorum koku gelmesin diye. Ne zaman geçecek bunlar? 😢
oznurckose Emk5341 Ne kadar süreceği belli olmaz ancak bende senin kadar kötü olduğumda artık safra yapıyordum doktorum Zofer 4 mg hap vermişti onunla kendime geldim doktoruna danış istersen
Emk5341 oznurckose oznurckose premesis verdi iki haftadır kullanıyırum ama hiçbir faydası yok. Metpamid yazdı en son gidişimde arada bir al dedi. O da boş öğürmelerimi kesti sadece. Ama kesinlikle geçmedi.
oznurckose Emk5341 metpamid bende kullandım hiç bir işe yaramadı bir ilaç daha kullandım ama ismini hatırlayamıyorum oda işe yaramamıştı, bir tek Zofer iyi geldi onunla su içmeye yemek yemeye başlamıştım inşallah sizede iyi gelir
Deryactn_ Bende 9 giriyorum hale bulantım var ama canım doktor gece yatmadna önce kullanacağım bi hap verdi mide bulantısı için çok iyi geliyor kesiyor bulantısı oda benim bulantilarm kotuydu 2 ay çektim resmen doktor yatış verdi yatmadım ama bu ilacla iyiyim primr ilacın adı doktoruna danış uygun görüyorsa yazsin kullan rahatlarsın.
Zbetul 20+5 hafta sanırım bitti benim bulantım kusmalarım. Ama ağızdaki acı tat hissi bitmedi çok rahatsız ediyor sürekli ağzıma bişey atıyorum o tat oldukça midem bulanıyor yine