belguzar_123 Popcap heyecanlı ve güzel bir duygu var bugün 7 haftalık oldum 5 gün sonra kalp atışı için gidicem inşallah duyarım 🙏🙏😊❤️
Popcap Duyarsin. Canim.insallah cok.guzel.bir.duygu kalp.atimini.gördüm ben gecen hafta ama.dinletmedi.zarar gorur.cocuk.diye
Esraorhan 7+2 🤗 ben 6+1 ken dinleidm ben kalp atışlarını, gerçektwn çok güzel bi duygu 😌rabbim nasip etsin inş
Laley Esraorhan nasıl ya ben 9 haftaligim kalp atışı alamadık şakamı daha iki hafta var dediler benimi oyaliyolar
Damlaafasulyesi Kasıklarım da çok ağrılarım var sizlerde de oluyor mu bide geceleri hep ağrıyla uyanıyorum
utnuspirinc Damlaafasulyesi ayni benim de biz yarin 7. Haftamiza giricez inslh 😊ama gercekten suan bile agriyor kasiklarim 😕
Zeyk Kizlar hepinize hayırlı gebelik dilerim. Yolun basinda olduğunuz için özellikle benim gibi ilk gebeliği olanlar herşeye telaş yapacak, merak edecekler. O yüzden size bir önerim var Aile hekimliği Sağlık bakanligina bağlı ücretsiz kitap veriyor Bebeğim yolda, Ben hazırım kitabın adi. İçeriği çok faydalı bilgiler ve hafta hafta hamilelik yer alıyor. Kafanıza takılan soruların cevaplarını bulabileceğiniz bir baş ucu kitabı çok ince kuşe kağıtlı zaten. 22.haftadan oğlumla selamlar sevgiler herkese 💙 Doktorunuz vermeyi atlayabilir siz isteyin
Ozo34 hemsireanaa gözünüz aydın 🤲 sağlıkla kucaginiza alın ins.Dr lekelenmeler için birşey söyledi mi
Ayse1995 @hemsireanaa kendi doktoruma gitcem canım şuan konyadayz eve gidince giderim artık cuma günü flan bakalım
Asya2020 7+6 dan herkese merhaba kusma bulantım hiç olmadı tek sorunum hem tokluk hissi hiç acıkmıyorum :)))) normal dedi Doktorum 12 . Haftadan sonra herşey düzelecek dedi bakalımm🐣
hemsireanaa Asya2020 çok şanslısın inan ☺️Tadını çıkar bence.ben bulantıdan gözümü açmak istemiyorum inan ki okadar çok bulantım varki kusma da başladı
Ozo34 hemsireanaa anladim canım allah korusun. Sol kasigim çok ağrıyor benim leke durdu ama ağrı kafama takiliyor