28Nisan19 Kizlar dun farkettim gobegimin alt kisimlarinda hafif catlaklar olusmaya baslamis . Moralim bozuldu gorunce. Yeni basladi olusmaya cunku. Daha da cogalir mi acaba ? Sizde de oluyor mu ? Krem falan kullaniyor musunuz ?
defne55 28Nisan19 evet benimde var alt kısımda 37 haftaligim yeni çatladı bisey de kullanmadım kendi halinde duruyo
Bkoca 28Nisan19 doğal hindistan cevizi yağı kullanıyorum, yardımcı olacağına inanıyorum en azından en aza indirecektir
Suheyla123 Bende 32 haftaligim canm 2 hafta once catladi artik caresi yok vucut yapisina bagliymis.cok kasiniyo ve yaniyo,sakin kasima derimlesmesin kasininca yag sur bebek yagi falan yoksa daha kotu olur
28Nisan19 Suheyla123 ay evet kasiniyor bunu soylediginiz iyi oldu tesekkur ederim. Catlak kremleri fayda eder mi acaba ?
HaticeNehir Benim ilk başlarda çok kaşınıyordu tanıdığım Bi aktar kakao yağı önerdi şimdi tek tük kaşınıyor ve neredeyse haftada 1 sürüyorum kasınmasa aklıma gelmiyor unutuyorum hergün sürmeyi kaşıntı olmadığı için sanırım 🙄
hilalyavuz Bkoca merhaba 🌸 hangi markayı kullanıyorsun acaba canım ben de hindistan cevizi yağı araştırıyorum
BeybininAnasi Ben de doğal hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Artmadı çatlaklarım. Tüylenme de yapmadı, böyle devam edeceğim nasipse 👍🏻
hilalyavuz BeybininAnasi merhaba 🌸 ben de hindistan cevizi yağı araştırmasındayım doktorum tavsiye etti hangi markayı kullanıyorsun acaba canım
BeybininAnasi hilalyavuz canım ben Gratisten aldım. Böyle cam bir kavanozda, üstünde %100 organik yazıyor. Markası life in
Aynur0707 35 hafta hiçbir çatlağım yoktu, ama yine de günde 4-5 kere zeytinyağlı vücut losyonu, kremler, geller sürüyordum. Hiç çatlamıycak sandım ama bir gecede kaşıntı kızarıklık ve çatlak oluşdu... Çok üzüldüm, şu an 37+4 haftalığım daha nereye kafar çatıar bilemem ama bildiyim tek şey, ne sürersen sür, vücut yapın çatlamaya müsitse çatlarsın kremler sadece gecikdirir ve ya çok kızarmasını önler.
hilalyavuz BeybininAnasi aynen ben de dün araştırdığımda o markanınkini gördüm organik yazıyordu çok teşekkür ederim ☺️