Esmahan Merhaba arkadaşlar Oğluma isim arıyorum sizden de bilgi almak istiyorum . Kayınpederimin ismini koyucaz ismi Hakkı ama ben ilerde çocuğuma tercih hakkı vermek istiyorum. Sonuna bir isim daha düşündüm Agâh sizce nasıl sizin de önerilerinizi bekliyorum 🙏😊
Symsglm Esmahan Agâh ismi çok güzel bende düşünmüştüm ama a’ nın üstündeki şapka kullanılmıyor kimlikte bu yüzden vazgeçtim 😌
hilalyavuz Esmahan diğer arkadaşlara ben de katılıyorum iki isim de güzel ama ağır Hakkı Eymen, Hakkı Yiğit , Hakkı Yağız, Hakkı Aras aklıma gelenler bunlar benim 🤗 sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım 🤲🏻☺️
Bebiskomm Esmahan dede ismi koyunca dedeler ne anlıyor ki ztn iki isim koyulunca aynı isim soyisim olmuyor anca tek isim dede ismi koyulursa birebir onun ismi yurumus oluyor. İkinci isim cok belli ilk isimden kurtarmak icin kondugu tum ailelerde. Ama iste. Bence de ikisi de guzel degil agah ztn cocugun dili donmez
duyguyilmaz Durust olmak gerekirse cocuk büyüyunce yuzde 90 Hakki ismini sevmeyip size kizacak neden dede ismini koydugunuz diye. Oyuzden bence biraz daha donem ismi koyun. Agah da cok agir bir isim bence😞
mayis13 Hakkı zaten ağır bir isim 2. İsminde bu kadar ağır olmasına ne gerek var ... benim yeğenimin adıda hakkı tuğra
Helen0101_ Agah ağır ya hakkı daha da ağır 😐 hakkının yanına biraz daha modern bir isim düşünülebilir ama tercih senin yine de 😃
Mucizebenimle Esmahan ikisi de ağır olmuş. Hakkı öyle tamam da Agah yine aynı tarz isim. Modern olsun ikinci bence