Cagla22 Kızlar iyi geceler herkese. Son 10 gündür hıçkırık hissediyorum yani kalp atışı falan değil. Önce ki emin olamadım ama hıçkırığa çok benzettim aşırı derecede. Tabi sık Aralık’la olduğu için kızımda tedirgin oldum doktoruma sordum çok normal olduğunu diyaframının geliştiğini ciğer egzersizi yaptığını söyledi . Rahatlarım . Ama o kadar tatlı hıçkırıyor ki gece uykumdan uyanıp gülüyorum 🥰😊😊 varmı aynısını hissedecen bu haftalarda
symydgr0302 Cagla22 34 haftalığım ben de hissediyorum , şöyle oluyor ki aynı yerde sürekli aynı tempoda bir atış elimle hissediyorum o işte hıçkırıkmış
ozgeustun Cagla22 bende 33. Haftada hissettim geçen hafta. Sonra tekrar etmedi ama çok güzel bir duygu
Demirleblebi Cagla22 24. Haftalardan beri hissediyorum. Ama özellikle 30’lardan sonra artış oldu. Günde 2-3 kez en az hıçkırıyor. Gündüz çok tatlı geliyor ama her gece uyutmayınca sinir bozabiliyor.
Aslicrn Cagla22 peki uzun sürüyomu yoksa kısaı sürüyo bende aynı tempoda bişeyler hissediyorum ama hıçkırık mı emin olamadım çok uzun sürmüyo 1 dk falan hıçkırıkmıdır 🥰🙈
Cagla22 symydgr0302 aynen cnm sürekli aynı tempoda bi atış doktoruma sordum güldü hıçkırığı dedi çok şaşırdım 😊
Cagla22 Demirleblebi yok cnm iyiymiş emme refleksi içinde çok iyi dedi doktorum . Doğduktan sonra hemen memeyi tutma açısından da iyi yani hiç sinir bozucu olarak görme 😘
Karamelek- Cagla22 yeni mi hissetmeye başladınız 😯 ben 34+4üm ve 25. haftadan beri hissediyorum hıçkırıkları 😊